flaxvinnerhistorie

BilFlax Folkefest: Robert (34) fant 10.000 kronersbilen

Robert Jakobsen fra Trondheim var rask på labben da BilFlax og Norsk Tipping dro i gang folkefest i Trondheim. Han fant den gjeveste av de små BilFlax-bilene, og vant dermed en sjekk med 10 000 kroner. Nå er vi klare for fest i Oslo og Bergen.   

FLAX FOR MOR OG SØNN: Jakten på den lille BilFlax-bilen gav uttelling for Solfrid og Robert Jakobsen fra Trondheim.Erik Nyland (Who Dares)
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:2. juni 2022Endret:3. januar 2023

Torsdag 2. juni gikk BilFlax Folkefest av stabelen i Trondheim. Fra klokken 11.00 kunne de som fulgte med på Facebook-arrangementsiden få servert hint om hvor vi hadde gjemt tre små BilFlax-biler på ulike kjente steder i Trondheim sentrum. To av bilene gav en premie bestående av 1 meter BilFlax-lodd, mens den aller gjeveste skjulte en sjekk på 10 000 kroner.

Det gikk unna! Mange trøndere hadde funnet veien til sentrum denne dagen og stod klare til å lete da hintene ble sluppet. I løpet av bare få minutter var alle tre bilene funnet, og Robert Jakobsen (34) hadde sikret seg 10 000 kroner. Se video av Jakobsen som finner bilen lenger ned i artikkelen.

La en plan med moren

 – Jeg er kjempefornøyd, svarer Jakobsen når Norsk Tipping tar en prat med ham i etterkant.

Med på jakten var også moren Solfrid Jakobsen. De hadde i forkant diskutert hvor bilene potensielt kunne være, og tok en sjans på Trondheim Torg.

– Vi parkerte bilen rett ved og satt og ventet på at hintene skulle komme ut. Da vi så det ene bildet med konturene av statuen i bakgrunnen skjønte vi at vi var på rett plass, ler den blide vinneren. 

Slaget var likevel ennå ikke vunnet. Det var flere andre som også hadde funnet veien til torget denne dagen, og som var ivrige i letingen. Heldigvis: Ca. 3 minutter med leting i diverse busker senere var seieren et faktum for Jakobsen.

– Det var en lettelse, men jeg var veldig spent på hvilken premie som skjulte seg på bilen. Da jeg snudde den rundt så jeg at det var hovedpremien, og plutselig kom tre stykker løpende mot meg.

Den løpende gjengen kom fra Norsk Tipping og med seg hadde de en stor sjekk med 10 000 kroner som ble overlevert til den heldige vinneren.

– Jeg delte premien med moren min, forteller Jacobsen som har planer om å bruke sin del på sommerferie til Tyrkia med familien. Turen hadde han bestilt tidligere i år, men litt ekstra lommepenger kommer godt med.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Moren vant bil

Etter å ha deltatt på jakten etter den lille BilFlax-bilen bar det videre til folkefesten på OBS City Lade for Robert Jacobsen. På spørsmål om han klarte å karre til seg flere premier der, svarer han med latter i stemmen:

– Jeg prøvde meg, men jeg hadde ikke hellet med meg. Det spørs om jeg brukte opp flaksen tidligere på dagen.

Det er imidlertid ikke første gang familien Jakobsen har hatt hellet med seg når det gjelder BilFlax. For ca. 10 år siden stakk nemlig moren Solfrid Jakobsen av med en ny bil etter å ha skrapet seg frem til tre like symboler på BilFlax. Snakk om Flax!

Norsk Tipping gratulerer mor og sønn Jakobsen med den velfortjente premien!

Her finner Robert Jakobsen 10 000 kroners bilen. (Artikkelen fortsetter under videoen)

BilFlax Folkefest i Oslo og Bergen 

Torsdag 9. og fredag 10. juni fortsetter vi BilFlax-festen i Oslo og Bergen. Der vil det i begge byer fra kl. 11.00 slippes hint på Facebook-arrangementene om hvor vi har gjemt de små BilFlax-bilene.

Fra kl. 14.00 forsetter moroa på henholdsvis Vinterbro i Oslo og Horisont i Bergen. Selveste Alex Rosén er på plass og lager god stemning i tilegg til flere aktiviter og konkurranser hvor du kan vinne mye gøy. Vi nevner blant annet: reisegavekort på 10 000 kroner, bilpleiepakke og fotball- og kinobilletter.   

Årets BilFlax-bil vil også være til stede, slik at du kan se, lukte og føle på en helt elektrisk BMW iX xDrive40.

Velkommen til BilFlax Folkefest i Oslo torsdag 9. juni og Bergen fredag 10. juni! Her er linker til Facebook-arrangementene:

OSLO arrangement: https://bit.ly/3lqwSlP

BERGEN arrangement: https://bit.ly/3yPCLko

Konkurranseregler:

https://www.norsk-tipping.no/tjenester/konkurranseregler 

Dette er første gang vi gjennomfører BilFlax Folkefest og vi endte opp med å besøke de tre største byene i landet for å nå flest mulig mennesker. Kanskje gjentar vi festen til neste år, og besøker nye steder både i nord, sør, øst og vest. 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler