flaxvinnerhistorie

BilFlax-vinner: - Det blir nok litt kjøring nå, ja!

En heldig mann fra Trøndelag vant en splitter ny Volvo XC60 AWD R-design ladbar hybrid i BilFlax, og det er fortsatt biler igjen å vinne. 

FLAX: En heldig trønder slo til og vant en Volvo XC60 AWD R-design ladbar hybrid lik den på bildet i BilFlax.Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:6. november 2018Endret:2. januar 2023

 - jeg kjører en gammel Volvo V70 fra før, og den har gått 350 000 kilometer, og jeg hadde en Volvo 850 tidligere. Jeg er nok også ganske bilinteressert og jobber jo litt med bil også, sier den heldig trønderen som 5. oktober vant i BilFlax på nett.

Skraper du ofte Flax?

- Det hender jo jeg skraper ett lodd men ikke så mye, nei, svarer den heldige trønderen. 

Har du vinnerlykke? 

- Jeg har nok ikke hatt så mye vinnerlykke tidligere, så dette var jo ekstra moro, sier mannen som ikke har lengre kjøreavstand til jobb og butikk enn at han kan kjøre på strøm med den ladbare hybriden.  

Blir det bilferie i år? 

- Blir nok litt kjøring nå, ja,  men bilferie vet jeg ikke. Vi får se, sier den fornøyde Flax-vinneren fra Trøndelag. 

Årets BilFlax-bil

Årets BilFlax-biler er de rå ladbare luksushybridene. Volvo XC60 T8 R-design. En miljøpus, en vill tiger og et luksusdyr, med 407 hester og 640nm i dreiemoment, pakket inn i sikkerhet og luksus. Bilen lukter både miljøbevissthet, luksus, og rå kraft med Volvos R-design pakke. . 

Det er igjen fire biler i toppremie på de fysiske BilFlax og fysisk BilFlax fås fortsatt hos din Norsk Tipping-kommisjonær. 

BilFlax 2018 koster 25,-

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler