Svein Ove fra Rendal hadde flaks med BilFlax

Svein Ove fra Rendal hadde flaks med BilFlax

FLAKS: Nå får Toyotaene til Svein Ove Lindstad storfint selskap på gårdsplassen, av en Volvo XC90 T8.

foto: Privat

Svein Ove fra Rendal hadde flaks med BilFlax

Svein Ove Lindstad fra Øvre Rendal vant en av våre toppspekkede Volvo XC90 T8 som er årets BilFlax-premier. Da det ble klart at det var et vinnerlodd han hadde skrapt ble det virkelig liv i stua.

- Så fin fin bil har jeg aldri hatt, sier Svein Ove Lindstad fra Øvre Rendal fornøyd.  Han har akkurat vunnet en Volvo XC90 T8 ladbar hybrid i BilFlax.  

Ja, dette blir vel noe å ragge langs Storsjøen med, foreslår vi. 
-  Ja, haha, det kan du vite at det blir, sier den spreke 70-åringen med flaks i BilFlax.

Pensjonisten fra Rendal leverer Tipping og Lotto fast, og når han var på Joker Otnes i Øvre Rendal på tirsdag for å levere spill, tok han med seg et Flaxlodd også. 

Hvordan føltes det å vinne en luksusbil i BilFlax?
- Det var kona mi som skrapte loddet. Jeg tror det er en Volvo her jeg, sa hun. Først så trodde jeg ikke jeg på det. Men datteren og barnebarnet var jo her og de tok jo helt av, så da måtte sjekk litt ekstra og deretter reise på butikken og få loddet registrert. Men jeg har ikke rukket å feire ennå, sier den spreke 70-åringen.

Kjenner du til Volvo fra før?
- Jeg har to Toyotaer fra før, en Hiace og en Avensis som den yngste sønnen min kjører. Selv har jeg kjørt bil i 52 år. Det har vært alt fra Peugeot og Renault og Toyota. Jeg har hatt en Volvo også, men jeg ble påkjørt i den. Jeg ble påkjørt bakfra og smellen var så kraftig at førerstolen løsnet fra gulvet og havnet i baksetet. Hadde det ikke vært for at det var en solid Volvo hadde jeg kanskje vært død i dag, sier han.

Svein Ove har også kjørt tømmerbil i over tjue år, og da kjørte han også Volvo, og nå blir det altså Volvo igjen.
- Jeg er veldig spent på å se bilen, og gleder meg skikkelig, sier den heldige BilFlax-vinneren.

Vi gratulerer!

NB! Svein Ove er ikke den eneste Rendølen som har vunnet i BilFlax,. Senest i fjor vant Wenche Nordmoen fra Rendal en splitter ny Volvo XC60 AWD D4 Summum, og det på bursdagen sin! Da var det barna som skrapte fremt premien, og loddet var kjøpt på Joker Helstad i Rendalen.

Skrap BilFlax

Volvo XC90 T8 R-design er en SUV for opp til syv personer fra en produsent i verdensklasse av sikre, sportslige og komfortable biler. Den er også en ladbar hybrid med to motorer som kjøres hver for seg eller kobles i parallell.

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din kommisjonær. De er per 05.09.2017  igjen fire biler i toppremie på de fysiske loddene. De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne en bil er den samme hver gang. 

(Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525)