flaxvinnerhistorie

Bilglad nordlending skrapte seg til ny BMW X5: - Steike moro

Bodø-karen fikk en søvnløs natt før han fikk det bekreftet: Du er eieren av en splitter ny BMW X5. 

BREDT GLIS: Ikke rart nordlendingen smilte fra øre til øre: Nå blir dette hans nye bil.Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:12. august 2020Endret:2. januar 2023

- En leser jo at folk som vinner stort ikke tror det de hører, og litt sånn var det for meg også, sier Bodø-karen i 50-årene - som snart kan sette seg bak rattet i en utstyrsspekket BMW X5 xDrive45e plug-in hybrid.

Det var ikke før utpå natta at han kom på BilFlax-loddet han hadde kjøpt dagen i forveien. 

Skrap BilFlax her

"Holder med én X5"

- Jeg satt oppe og så på tv ganske så sent da jeg bestemte meg for å skrape loddet. Jeg fikk etter hvert opp to bil-symboler, men da kun ett felt gjensto å skrape tenkte jeg at det ikke ville bli noen premie. Men så kom det siste symbolet opp.

- Hvordan reagerte du?

Det var helt utrolig. Jeg hadde som sagt vansker med å tro på det, og slet noe voldsomt med å få sove. Ikke før i 07-tida fikk jeg en liten blund på øynene.

Etter et par timer under dyna, bestemte han seg for å få det bekreftet - noe han for øvrig gjorde med en humoristisk vri.

- Loddet ble kjøpt på Rensåskiosken i Bodø; en veldig hyggelig kiosk jeg ofte er innom. Jeg kjenner innehaveren der, så jeg sendte ham en melding før jeg kjørte ned. Der spurte jeg om han ikke hadde en BMW X5 i bakhånd til meg. Han svarte kjapt at han hadde seks stykker - fordi det var igjen seks biler på de fysiske loddene. Jeg skrev da at jeg klarer meg med én, sier en lattermild bilvinner. 

Det ble svært god stemning i kiosken da loddet ble sjekket og godkjent, kan han fortelle. 

- Steike, så moro, utbryter han.

- Himmelsk!

Bodø-karen er svært bilinteressert, og har blant annet en eldre, tysk klassiker i garasjen. Men hvordan blir det egentlig å kjøre en splitter ny BMW til en verdi av rundt 1,1 million kroner?

- Det blir nok helt himmelsk. Jeg har aldri hatt BMW tidligere, men en kompis har hatt flere - så jeg vet hva en kan forvente. BMW er BMW, sier han. 

Han hadde rukket å fortelle noen kamerater om den store gevinsten da vi snakket med ham. 

- Én av dem mente at jeg har hatt veldig flaks. Og det er det ingen tvil om; skal en vinne premier av dette formatet, må en ha fryktelig mye flaks. Men jeg svarte ham også: Hvis en ikke prøver seg på et lodd i ny og ne, vinner en jo aldri. 

- Hvor går første tur med BMW-en?

- Først skal jeg sette meg inn i alt av tekniske løsninger - så tipper jeg at det blir en tur til Saltstraumen for å teste bilen, sier en meget glad nordlending.

Skrap BilFlax her

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. 

  • Det er pr 12.08.2020 fem biler igjen på de fysiske loddene.

  • De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes på digitale Flaxlodd har ikke et øvre tak. 

Vinnersannsynlighet BilFlax er : 1: 312 525

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler