flaxvinnerhistorie

Ble 3 mill. rikere mens hun nøt kaffen: – Jeg er så takknemlig!

Hun turte først ikke å tro på det, og etterpå ble det vanskelig å sove. Kanskje ikke så rart når en nettopp har skrapet fram 3 millioner kroner.

MEGAFLAKS: En kvinne fra Kopervik holdt på å sette kaffen i vrangstrupen etter å ha skrapet Mega MillionFlax.Illustrasjon: Shutterstock / Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:29. mai 2024Endret:4. juni 2024

Kvinnen i 60-åra hadde vunnet 100 kroner på Mega MillionFlax. Tirsdag denne uken kjørte hun forbi Shell Kopervik for å bytte loddet inn i et nytt.

Det angrer hun ikke på nå.

Flax kan også skrapes digitalt her

– Skal ikke være mulig

– Jeg kjørte videre hjem, der jeg tok med meg en kaffekopp ut. Der skrapte jeg fram 3 millioner kroner. Det satte meg helt ut. Jeg satt her i sjokk, sier Kopervik-kvinnen til Norsk Tipping.

– Hva gikk gjennom hodet ditt da?

– At det ikke skal være mulig. Men så var det det likevel, sier hun muntert og legger til:

– Man blir kjempeglad. For en gave å få! Jeg er så takknemlig.

Hun gikk raskt inn til samboeren for å fortelle om det som hadde skjedd. Han hadde vanskelig for å tro på det hun fortalte, men det hele sank inn etter at de dro ned til samme Shell-stasjon for å heve loddet.

– Jeg fulgte nøye med at den ansatte tastet inn riktig info, humrer vinneren.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Spanderte Syden-tur

Noen feiring hadde det ikke blitt da Norsk Tipping snakket med henne onsdag.

– Nei, jeg skulle på jobb dagen etter, så vi får heller se om det blir noe til helgen. Søvn ble det for øvrig ikke så mye av den natten.

I tillegg til samboeren, informerte hun sønnen ganske raskt etter å ha skrapet fram millionpremien.

– «Nei, nå tuller du, mamma», sa han. Men jeg kunne forsikre om at det er sant. Han og familien skal på en 14-dagers tur til Spania, så da sa jeg at den turen betaler jeg. Det er veldig moro å kunne gjøre slikt.

I tillegg til å være spandabel med nærmeste familie, er det én ting kvinnen ser fram til:

– Det er å bli gjeldfri. Det skal altså bli så godt. Tusen hjertelig takk!

Vinnerloddet ble kjøpt hos Shell Kopervik.

Vinnersjanse toppremie Mega MillionFlax er 1:400 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler