flaxvinnerhistorie

Jan-Erik ble Flax-millionær på sengekanten

Jan-Erik Røneid avsluttet kvelden med å skrape et MillionFlax-lodd på mobilen. - Og selv om jeg ser litt dårlig på kvelden, skjønte jeg at noe stort hadde skjedd, sier han.

Tre like: Tre like millionbeløp ble skrapt frem og Jan-Erik kunne nesten ikke tro det selv.
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:24. mai 2020Endret:2. januar 2023

Det var en blid mann som endelig kunne slippe jubelen løs i slutten av mai måned. Jan-Erik fra Hafslo i Sogn trengte den siste bekreftelsen for å forstå at han hadde blitt Flax-millionær. 

- Nei, dette var for godt til å være sant, så jeg trengte bekreftelsen fra dere, sier den blide 52-åringen. 

Her kan du skrape Flax på nett og mobil

Og den kom vi med. Jan-Erik hadde 3 x 1 million på Flax-loddet han kjøpte med mobilen sent fredag kveld. Sånn rundt leggetid.

- Det stemmer. Jeg var i ferd med å finne senga da jeg tenkte jeg skulle prøve et Flax-lodd. Det hender jeg ser litt dårlig om kvelden, så jeg så først 25 kroner. Men så sto det 3 x 1 million. Da det forsvant, begynte jeg å lure, men jeg var jo ganske sikker på at det stemte, smiler sogningen.

Noe av premien vil gå til den nye bruktbilen som Jan-Erik akkurat har plukket seg ut.

Vi gratulerer!

Skrap Flax her.

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler