flaxvinnerhistorie

Ble Flax-millionær samtidig som favorittlaget vant

Da mannen fra Molde så at en felles moldenser hadde blitt Lotto-millionær, gikk han for et Flax-lodd. Det endte med millionpremie.

MAKS FLAX: En mann fra Molde skrapte frem toppremien lørdag kveld.Daniel Solbakken
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:21. juni 2020Endret:2. januar 2023

En mann i 30-årene fra Molde så at det var en annen mann fra Molde som hadde vunnet 1 million kroner i Supertrekning i Lotto samme kveld. Selv vant han 100 kroner i Lotto. Dermed bestemte han seg for å prøve lykken med MillionFlax lørdag kveld.

Dobbel seier

Moldenseren så på fotballkampen Molde-Rosenborg lørdag kveld, og laget fra Rosens by gikk seirende ut av toppkampen. Ikke nok med at det ble jubel over fotballaget Molde, det ble også jubel da han skrapte frem tre like million symbol.

- Det var en litt spesiell kveld, sier den ferske millionæren, da Norsk Tipping tok kontakt søndag formiddag.

- Det har ikke helt gått opp for meg. Kanskje jeg forstår det når jeg ser pengene på konto, flirer han.

Mannen ser for seg at det blir et bilkjøp i nærmeste fremtid, men påpekte at han skal bruke pengen med omhu.

Vi gratulerer!

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler