flaxvinnerhistorie

Ble Flax-millionær - trodde hun skjelte

En heldig kvinne fra Telemark vant en million på MillionFlax, men trodde ikke sine egne øyne til å begynne med. 

MILLIONÆR: En heldig kvinne fra Telemark ble Flax-millionær.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:28. september 2018Endret:17. november 2023

Gratulerer med toppremie i MillionFlax.

- Jo, tusen takk, det var gøy, sier kvinnen fra Telemark som ønsker å være anonym.

Trodde hun skjelte

- Jeg skjeler litt, så jeg tenkte et øyeblikk at "nå ser jeg ser ikke rett", men det gjorde jeg, sier kvinnen som har vært travel, siden hun skrapte seg frem til en million i MillionFlax. 

- Jeg har ikke har feiret ennå. Det har vært litt for travelt med male hus, men "det blir kjøpekake til helga", er det ikke det det heter da, sier hun og ler godt. Hva premien skal gå til er så lagnt uvisst.

Moro å vinne

- Det var kjempemoro å vinne! Jeg har ikke tenkt på hva jeg skal bruke pengene på ennå, jeg. De kan kanskje stå på kontoen til en regnværsdag, sier hun blidt.

Vi gratulerer! 

Er du glad i de store premiene men også glad i å skrape Flax? Da er høstversjon av din favorittlodd i salg nå.

Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst. MillionFlax får du digitalt og hos din kommisjonær.

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler