flaxvinnerhistorie

Ble Flax-millionær: - Uvirkelig!

Senjakvinnen hadde drømt om å vinne stort, men da tre million-symboler dukket på på Flax-loddet, føltes det hele brått uvirkelig.

FLAX: Når det først skjedde var det vanskelig å gripe, sier en blid, men fortsatt overrasket Senja-kvinne.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:31. januar 2021Endret:2. januar 2023

- Det var helt surrealistisk og helt fantastisk, Kjemperart!

Det sier ei blid dame fra Senja som mandag 25. januar vant på digitalt MillionFlax. Hun hadde håpet å vinne stort, men når det først skjedde var det vanskelig å begripe. 

- Jeg sov ikke så godt frem til jeg fikk det bekreftet, sier hun.

Vinnersjokk

 Når forsto du at du faktisk hadde vunnet? 

- Sønnen min trodde det var spam, men det var jo ikke det. Når vi fikk premien bekreftet fra Norsk Tipping forsto vi at det var sant, men det føles fortsatt uvirkelig, sier hun og ler.

Har du drømt om å vinne stort?

-  Jeg tror jo at alle som spiller ønsker å vinne - og jeg er ikke noe unntak - men at jeg skulle bli millionær, det hadde jeg ikke trodd sier kvinnen fra Senja. 

Drøm

 Har du en drøm du ønsker å realisere for premien?

- Jeg har ikke hatt en drøm om å kjøpe noe spesifikt. Jeg er voksen og som de fleste andre voksne har jeg noen lån men de får jeg i hvert fall betalt ned nå, men jeg må si at opplevelsen av å vinne var veldig artig. Jeg har jo vunnet småsummer tidligere, men ikke noe i nærheten av denne.

 Har du feiret at du har blitt Flax-millionær?

- Vi har feiret litt, vi i familien. Det ble begrenset på grunn av korona selvfølgelig, men det var veldig fint.
Du må gjerne ringe tilbake med gode nyheter senere, sier Senjakvinnen, som ønsker å være anonym. 

Vi gratulerer! 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler