jokervinnerhistoriefremside

Vant over 2 mill. i Joker: — Skal se tv-trekningen i opptak

En kvinne fra Hell i Stjørdal ble lørdag trukket ut som kveldens Joker-kandidat. På det tredje tallet dukket jokeren opp og sendte kvinnen til topps på premiestigen.

JOKER-JUBEL: På det tredje tallet dukket jokeren opp og kvinnen fra Hell gikk dermed rett til topps på premiestigen og vant litt over 2 millioner kroner.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:11. februar 2023Endret:13. februar 2023

Blant lørdagens over 40 000 Joker-vinnere var det en kvinne i starten av 50-årene fra Hell i Stjørdal som trakk det lengste strået. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat og hadde med det allerede sikret seg en inngangspremie på 402 000 kroner. 

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Jokeren dukket opp på det tredje tallet

Vi fikk ikke tak i kvinnen før TV-trekningen, og det ble derfor opp til Ask å ta de logiske opp/ned-valgene.

Joker-kandidatens tallrekke, som leses fra høyre til venstre, så slik ut:

1 - 9 - 1 - 6 - 0

Som vanlig begynte Ask på det bakerste tallet 0, der det logiske valget var veldig enkelt. Ned på tallet 6 økte premien ytterligere et hakk, før jokeren dukket opp på det tredje tallet. Kvinnen fra Hell gikk dermed rett til topps på premiestigen og vant nøyaktig 2 008 000 kroner.

Trodde det var telefonsalg

Etter tv-trekningen fikk vi tak i den nybakte Joker-millionæren fra Hell i Stjørdal.

— Jeg trodde det var en telefonselger som ringte tidligere i kveld. Jeg sjekket opp nummeret, men tenkte at det sikkert var svindel eller noe tull, forteller trønderen.

Kvinnen hadde ikke sett tv-trekningen og var derfor helt uvitende om at hun var kveldens Joker-kandidat og at en premie på over 2 millioner kroner snart ville komme inn på hennes konto.

— Nei? Det er jo helt fantastisk, utbryter kvinnen når hun får vite at hun har blitt Joker-millionær.

Trønderen forteller at hun ikke er en fast Joker-spiller og at det var helt tilfeldig at hun leverte en kupong akkurat i dag.

Skal se tv-trekningen i opptak

Noen tanker om hva premien skal gå til hadde den ferske Joker-millionæren også klart for seg.

— Jeg tenker at jeg skal være forsiktig med pengene. Kanskje betale litt gjeld, men så få litt rådgivning i hva som er lurt å gjøre, forteller hun.

Joker-millionæren forteller at hun skal dele nyheten om at hun har gått til topps i Joker med mannen og barna sine, men at de muligens må se tv-trekningen før hun sier noe.

— Jeg tror nok vi må se tv-trekningen i opptak nå. Så skal jeg dele den glade nyheten om at jeg er kveldens Joker-kandidat etter at vi har sett trekningen, avslutter hun lurt.

Kupongen kjøpte hun på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Joker-premier

Det er ikke bare joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie denne lørdags kvelden. Over 40 000 store og små premier ble delt ut denne lørdagen til heldige vinnere. Blant disse var det tre spillere som hadde 5 rette og sikret seg hele 167 295 kroner hver.

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Nye Joker-sjanser lørdag

Allerede kommende onsdag er det nye sjanser for å vinne stort i Joker. Potten vil da ligge på ca. 1 million kroner. 

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler