Ble Joker-millionær mens han sov

Ble Joker-millionær mens han sov

JOKER: Ikke alle er like heldige og får Telefonen fra Hamar, slik som mannen fra Ulsteinvik.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping

Ble Joker-millionær mens han sov

Den heldige uttrukne Joker-kandidaten kan nå møte høstmørket med et millionglis om munnen, og muligens en ny båt.

En mann fra Ulsteinvik var sikret en inngangspremie på 470 000 da han ble Joker-kandidaten onsdag 11. november. For å nå toppremien på over 2,3 millioner kroner, måtte han treffe på fem tall eller Jokeren.

Uviten Joker-kandidat

Vi forsøkte å nå den heldige karen fra Ulsteinvik før TV-trekningen for å overbringe beskjeden om inngangspremien og at han hadde mulighet til å bli millionær. Men den beskjeden fikk han aldri. Etter tre forsøk, måtte vi la Joker-kandidaten gå uviten om hva som hadde skjedd, og hva som var i ferd med å skje.

Embla tok de logiske opp- ned-valgene for kandidaten, på følgende tall:

9 - 4 - 3 - 4 - 3

Embla startet som vanlig bakerst på tallet 3. Det ble bom, før det ble treff på tallet 4. Veien til toppen var fortsatt lang, men på det tredje tallet dukket Jokeren opp. Det ble altså toppremie på Joker-kandidaten og kontoen fylles med nøyaktig 2 349 000 kroner. Hele seansen som endte med millionpremie, var vinneren selv fullstendig uviten om.

Støvletter og ny båt

Etter TV-trekningen slo vi på tråden igjen. Da plukket den nybakte Joker-millionæren opp telefonen - en telefon han hadde ventet på, i noe som føltes som en evighet.

- Det er helt utrolig fantastisk! Sier mannen. I bakgrunnen høres en kvinnestemme som er tydelig glad på Joker-kandidatens vegne.

Mannen hadde tatt seg en blund etter en fisketur. Da han våknet opp med tre ubesvarte anrop og innså hvem som hadde ringt, ble han skjelven.

- Denne telefonen har jeg ventet lenge på. Da jeg skjønte at det var Norsk Tipping som hadde ringt, har jeg hatt telefonen i lomma. Når jeg nå hørte stemmen din og forstod det var alvor, ble jeg varm inni meg, sier vinneren.

Joker-kandidaten innrømmer at premien passer utmerket. Han er tydelig på at pengene skal brukes godt. 

- Jeg skal så klart dele med familie, men jeg ønsker meg en ny båt også, sier vinneren. Fruen skal nok ha nye støvletter, selv om hun har nok sko fra før, sier mannen mens han flirer.

Spillet ble kjøpt via Norsk Tipping sin app.

Gratulasjoner sendes til den heldige fra Ulsteinvik!

Nye muligheter på lørdag

Allerede på lørdag kan man spille Joker igjen. Er man så heldig å bli trukket ut som Joker-kandidat er man først sikret en fin inngangspremie som kan bli til cirka 2,1 millioner kroner dersom man klatrer helt til topps på premiestigen. En annen vei å nå toppremien er å møte på Jokeren, som gjemmer seg bak tallene.

Her er trekningsresultatene for Joker

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sjansen for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 500 000. Det betyr at sjansen for å bli trukket ut er ca. 1:500 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 350 000, som da gir en vinnersjanse på ca. 1:350 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 3 331 463
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 104
  • Antall millionærer i 2019: 73
  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 5 860 000 kr