jokervinnerhistorie

Ble Joker-millionær på bursdagen sin: - Det er grådig!

Det er ikke hver dag man sikrer seg tittelen Joker-kandidat. Det er heller ikke hverdagskost å stikke av med en millionpremie, og det attpåtil på sin egen bursdag. Nettopp dette opplevde en heldig mann fra Modum onsdag kveld. 

JOKER: Joker-kandidaten fikk dobbel grunn til å feire onsdag kveld, da han både ble millionær og fylte år.Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:3. mars 2021Endret:2. januar 2023

Tenk deg at du har bursdag. Så ringer Telefonen fra Hamar med beskjed om at du har blitt kveldens Joker-kandidat og allerede har sikret deg en pen sum på over 200 000 kroner. I tillegg har du mulighet til å stikke av med nøyaktig 1 167 000 kroner. Det høres kanskje ut som en drøm? For en mann fra Modum ble dette en realitet onsdag kveld.

Spent "bursdagsbarn"

En blid kar tok Telefonen fra Hamar og ble veldig forundret da han forstod at han var kveldens Joker-kandidat samt at han hadde sikret seg en pen premie. 

- Det var da voldsomt. Det skal ikke være mulig! Jeg har jo bursdag til og med, sier mannen fra Modum.

Nervene meldte sin ankomst og Joker-kandidaten ønsket at maskinen skulle ta de logiske tallene for han, på følgende tall:

0 - 9 - 5 - 7 - 9

- Maskinen får nesten avgjøre skjebnen her, sier mannen flirende. Selv skulle han forsøke å holde nervene i sjakk, hjemme sammen med kona foran TV-skjermen.

Feiret bursdagen som nybakt millionær

Embla startet som vanlig bakerst på tallet 9. Derfra møtte hun stadig på grønne tall, helt til toppen var nådd. Dermed var det et faktum - bursdagen kunne feires som nybakt Joker-millionær.

- Det her var overveldende og det skjer nok aldri igjen, flirer den nybakte millionæren og jubilanten. 

Selv om slike premier er noe man bare drømmer om, innrømmer mannen fra Modum at han hadde fleipet om å vinne kun få dager i forveien.

- Vet du, jeg sa faktisk til kona "Ja, tenk om jeg vinner på selveste bursdagen". Det er nesten litt skummelt, sier den takknemmelige vinneren, som legger til at premien skal deles med familie. 

Bursdagsfeiringen i Modum skulle gå rolig for seg tross alt, men en liten knert skulle han unne seg.

Vi gratulerer med dagen og premien!

Vinneren hadde kjøpt sitt spill hos Extra Vikersund.

Nye millionsjanser i Joker på lørdag

Allerede lørdag 6. mars kan man være med å spille Joker. Er man så heldig å treffe på alle tall eller møte på selveste Jokeren, vinner man toppremien. På toppen av premiestigen vil det ligge cirka 2,1 millioner lørdag 6. mars. Joker kan kjøpes i kiosk eller butikk. Man kan også spille Joker digitalt.

Lykke til!             

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105

  • Antall millionærer i 2020: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr

    

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler