jokervinnerhistorie

Ble Joker-millionær på første tall

Det ble en kortvarig spenning som endte i gledesrus for Joker-kandidaten. Jokeren dukket nemlig opp på det aller første tallet og gjorde den heldige spilleren til millionær.

MILLIONÆR: Onsdag ble en heldig Joker-spiller årets andre Joker-millionær, da han fikk et tidlig møte med Jokeren.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:6. januar 2021Endret:2. januar 2023

Onsdag 6. januar ble en mann fra Meløy trukket ut som Joker-kandidat. Med tittelen fulgte en inngangspremie på 238 000 kroner. Den summen ble fort til over 1 million kroner, da Jokeren dukket opp på det første tallet. Dermed kan mannen fra Meløy starte det nye året som Joker-millionær.

Fulltreffer på første tall

Joker-kandidaten, som var veldig fornøyd med en flott inngangspremie og muligheten til å spille om over 1 million kroner, ville at maskinen skulle ta de logiske tallene for han. Selv skulle han følge det hele fra sofaen.

- Jeg får følge med og håpe det går min vei, sier mannen da vi snakker med han før TV-trekningen.

Embla tok de logiske opp/ned-valgene på følende tall:

2 - 9 - 6 - 8 - 2

Embla startet som vanlig bakerst på tallet 2, gikk opp og der lå Jokeren. Fulltreffer på første tall. Det tok altså ikke lang tid før det gikk Joker-kandidatens vei. Nå er han millionær.

Nytt år og ny sum på konto

- Dette var veldig moro! Nå spretter vi sjampanjen her, sier Joker-kandidaten da vi snakker med han etter trekningen. I bakgrunnen høres en kork som popper og en jublende kvinnestemme.

Han hadde fulgt sendingen sammen med kona og rakk knapt å kjenne på spenningen, før han rykket opp på premiestigen, til nøyaktig 1 190 000 kroner. Hva premien skal gå til, hadde den heldige allerede noen tanker om.

- Nå skal vi kjøpe større båt. Det er jo så fint med båt langs Helgelandskysten, og det får vi utnyttet enda bedre nå. I tillegg ønsker jeg å dele med familie. Og selvsagt vil jeg spare litt, sier Joker-kandidaten avslutningsvis.

Mannen, som ønsker å være anonym, kjøpte sin vinnerkupong via Norsk Tipping sin app. 

Vi gratulerer årets andre Joker-millionær!

Ny Joker-trekning lørdag

Allerede lørdag 9. januar er det klart for ny Joker-trekning. Blir man trukket ut som Joker-kandidat kan man være med å spille om ca. 2,4 millioner kroner. For å være med i trekningen, må man levere Joker innen spillefristen.

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sjansen for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 500 000. Det betyr at sjansen for å bli trukket ut er ca. 1:500 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 350 000, som da gir en vinnersjanse på ca. 1:350 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 3 331 463

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 104

  • Antall millionærer i 2019: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 5 860 000 kr

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler