jokervinnerhistorie

Joker-millionær: - Beste kvelden noensinne!

Kveldens Joker-kandidat klatret og nådde taket. Nå er han Joker-millionær.

JOKER: Selv uten å treffe på Jokeren gikk mannen fra Bergen til topps!
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:28. november 2020Endret:2. januar 2023

Lørdag 28. november ble en mann fra Bergen i Vestland trukket ut som Joker-kandidat. Han var sikret 402 000 kroner, og kunne vinne over 2 millioner dersom det ble fulltreff på samtlige opp/ned-valg.

Skjelven bergenser

Etter et par forsøk fikk Norsk Tipping tak i en hyggelig bergenser. Og gjett om han ble glad da han fikk høre at han var trukket ut som kveldens Joker-kandidat -og med det hadde sikret seg en sum på over 400  000 kroner.

- Hå-hå-hå! Du verden! Vet du hva? Jeg er helt i sjokk, sier kandidaten som var hjemme og forberedte en bedre middag da Norsk Tipping snakket med han før TV-trekningen.

Den heldige ville gjerne notere ned tallene som skulle spilles på, men da måtte kona ta over pennen. Mannen skalv så på hånden.

- Jeg er så skjelven! Dette blir spennende, men uansett hvordan det går, er dette helt fantastisk!

Mannen ville at maskinen skulle ta de logiske valgene for han på følgende tall:

2 - 8 - 8 - 8 - 9

Selv skulle han følge trekningen sammen med kona si, med noe godt i glasset.

Verdens beste lørdagskveld

Embla startet som vanlig bakerst på tallet 9 og derfra gikk det bare oppover og oppover. Helt opp til toppremien. Der lå nøyaktig 2 010 000 kroner.

- For en adventsgave! Denne kvelden var i utgangspunktet veldig fin, men nå topper den alle lørdagskvelder jeg har opplevd -verdens beste lørdagskveld rett og slett, sier den nybakte millionæren til Norsk Tipping etter trekningen.

Middagen han var i gang med å lage før trekning ble stående. Med så mye spenning i kroppen var det så mye annet å fordøye.

- Den middagen må jeg spare til i morgen, flirer bergenseren, før han fortsetter å fortelle hva premien skal gå til.

- Jeg har stort sett det jeg trenger, men det er en ting jeg skal unne meg og det er en ny dress. En skreddersydd til og med.

Vi gratulerer mannen, som nå skal feire med en svingom!

Mannen, som ønsker å være anonym, kjøpte Joker på Kiwi Godvik.

Ca. 1,1 millioner i Joker på onsdag

Onsdag skal det igjen trekkes en Joker-kandidat. Siden bergenseren tok med seg hele potten lørdag 28. november blir det ikke noe penger med videre. Blir man trukket ut som Joker-kandidat kan man spille om inntil cirka 1,1 millioner kroner, dersom vedkommende treffer på samtlige tall eller selveste Jokeren.

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 500 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut er ca. 1:500 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 350 000, som da gir en vinnersjanse på ca. 1:350 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 3 331 463

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 104

  • Antall millionærer i 2019: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 5 860 000 kr

    

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler