flaxvinnerhistorie

Ble millionær med stor Flax Julekalender

En heldig dame fra Jessheim vant stort med stor Flax Julekalender. 

FLAKS: En heldig Jessheim-kvinne ble millionær med stor Flax Julekalender. Har du Flax?Sverre Houmb/Norsk Tippingsverre houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:18. desember 2018Endret:2. januar 2023

Det var så vidt det var lyd i telefonen da  vinneren fra Jessheim tok av røret når Norsk Tipping ringte. 

Pjusk millionær

- Jeg er så sjuk nå, kan vi snakkes på nyåret i stedet, spurte den nyslåtte millionæren tappert og snufset. Hun hadde gått rett fra nyslått millionær-status til influensapasient-status, og var ikke i form til et langt vinnerintervju, men alt sto ellers bra til og, det var ikke hverdagskost for henne å vinne stort. 

Første gang

- Dette er første gang jeg vinner stort, kunne hun fortelle, før hun spurte pent om vi heller kunne ringe tilbake på nyåret når hun var kommet tilbake i form. Vi håper at vår Flax Julekalender-millionær kvikner raskt til og får en fin julefeiring som Flax-millionær. 

Vi gratulerer


Koselig og tradisjonsrikt
Flax-kalenderne er en like naturlig del av adventshyggen som gløgg, mandariner, levende lys og tindrende forventning.

Er du av den utålmodige sorten kan du selvfølgelig skrape hele kalenderen med en gang. (Nissen har sagt at det er greit, så vi i Norsk Tipping forholder oss til det.)

Det er ett spill hvert dag, og på julaften legger du også sammen symboler fra alle kalenderdager, og har muligheten til å vinne en ekstra premie.

Du kan blir millionær med stor Flax julekalender. Skrap Stor Flax julekalender  her.

Vinn stort

  • Stor Flax-julekalenderen koster hundre kroner og har toppremie på en million kroner. 

  • Flax-kalenderen koster femti kroner, og har toppgevinst på 500.000 kroner.

    Vi har også kalenderne  i digitale utgaver, og de kan skrapes luke for luke, hver dag hele advent, eller alle i en fei. Skrap Flax-julekalender eller Stor Flax julekalender 

De fysiske Flax-julekalenderne. GriseFlax, MillionFlax og våre populære Flax Gavelapper mottakeren kan skrape og vinne på, får du hos din Norsk Tipping-kommisjonær

 

Vinnersannsynlighet Flax julekalender  1: 500 000
Vinnersannsynlighet Flax stor julekalender stor 1: 325 000
Vinnersannsynlighet toppremie Flax til/fra gavelapper 1: 100 000
Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax Jul 1: 600 000
Vinnersannsylighet toppremie GriseFlax 1:  343 750
Vinnersannsylighet toppremie digital GriseFlax 1: 333 000


Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler