grasrotandelen

1,3 millioner nordmenn gir sin støtte - vil du bli med?

Vil du være med og støtte et lag eller en forening? I dag er det omtrent 1,3 millioner grasrotgivere og du kan bli en av disse, uten at det koster deg noe ekstra. Da er du med på å skape Grasrotandelen, som fordeles i disse dager. 

Grasrotandelen utbetales i disse dager - et kjærkomment tilskudd til alle grasrotmottakere.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:29. april 2020Endret:2. januar 2023

Det finnes over 30 000 grasrotmottakere i Norge. Dette er ulike lag og foreninger som i disse dager får et kjærkomment tilskudd gjennom Grasrotandelen. Takket være omtrent 1,3 millioner Norsk Tipping-kunder fordeles hele 225 860 234 kroner, som gir flere av grasrotmottakerne muligheten til å holde hjulene i gang.

Bli grasrotgiver her.

Viktigere enn noensinne

Akkurat nå som samfunnet er «satt på vent», er det også stille i turnhaller, på skøyteisen og i foreningslokaler. Vaffelpressen står uberørt og dugnadsånden blomstrer på andre arenaer enn i bredden av grasrotmottakere. Det er rett og slett litt stille i grasrot-verden. Derfor er utbetalingen av Grasrotandelen viktigere enn noensinne.

Grasrotandelen er for mange mottakere helt essensiell for at driften skal gå rundt, særlig nå. Derfor er det gledelig at det nå fordeles en sum på flere millioner kroner, som kommer fra grasrotgiverne. Det er omtrent 1,3 millioner av Norsk Tipping sine spillere som har valgt å bli grasrotgiver. Det betyr at det fortsatt er omlag 800 000 spillere hos Norsk Tipping som ikke har valgt sin grasrotmottaker. Er du ikke en del av grasrotgiverne? Da foreslår vi at du blir det nå!

På vegne av alle grasrotmottakere - Tusen takk for støtten!

Hva er Grasrotandelen? 

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent* av det de spiller for direkte til et lag eller en forening. Det betyr at hvis du for eksempel spiller Lotto for 100 kroner, går 7 kroner til det laget eller den foreningen du har valgt å støtte. Det koster altså ingenting ekstra å være grasrotgiver.

Les mer om Grasrotandelen, her.

Det er grasrotgiverne som står for at grasrotmottakerne får Grasrotandelen. Dersom du har valgt grasrotmottaker er du en såkalt grasrotgiver. Men hvem er egentlig mottakerne? Det finnes over 30 000 mottakere og det er mange ulike mottakere å velge mellom. Alt fra de som verner om katter, til ulike kreftforeninger, fotoklubber og idrettslag.

Med så mange mottakere som engasjerer så bredt, er vi ganske sikre på at nettopp du finner en mottaker som passer deg og ditt engasjement. Har lyst til å bli med å støtte? Bli grasrotgiver her.

Hvordan blir man grasrotgiver?

Å bli grasrotgiver er veldig enkelt. Om du finner et lag eller en forening som du mener fortjener litt ekstra støtte, er ikke veien lang å gå. I Norsk Tipping sin app kan du enkelt klikke på knappen "Bli grasrotgiver". Her kan du søke opp ord eller kanskje hjemstedet ditt, og finne din mottaker. Du kan selvfølgelig også finne din grasrotmottaker hos kommisjonær. Spør i kassa, så får du hjelp. I tillegg kan du bli bli grasrotgiver her.

Høres grasrotgiver-tittelen ut som noe for deg? Veien er enkel, og valgene er mange - og det betyr veldig mye for de som får din støtte.

 Støtt et lag eller en forening her.

 * Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. Dette beregnes hver dag, og fordeles til spillernes grasrotmottakere. Spillene fysiske Flax-lodd og Belago er ikke omfattet av Grasrotandelen. Flax spilles uregistrert og på Belago fordeles overskuddet via de lokale bingohallene. 

Relaterte artikler