aktuelt

LIVE: Se hvem som vinner 100.000 kr klokka 19

Følg med på Norsk Tippings Facebook-side fra klokka 19.00 for å se hvem som tar Telefonen fra Hamar og vinner 100.000 kroner.

POPULÆRT: Over 260.000 personer har registrert sitt navn og telefonnummer i konkurransen «Hva skal vinneren hete?».
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:5. juli 2018Endret:2. januar 2023

I konkurransen «Hva skal vinneren hete?» kan du vinne 100.000 kroner på navnet ditt. Men for at det skal skje, må du ta telefonen dersom det ringer fra vinnernummeret 625 60 000.

Dessuten må du hete Camilla for å stikke av med den tredje og siste premien på 100.000 kroner.

  • Du kan ikke lenger melde deg på i konkurransen, men følg den siste livesendingen på Norsk Tippings Facebook-side søndag 8. juli klokka 19.00 for å se hvem som vinner.

Dette er de to første vinnerne

Karina på 21 år fra Hønefoss svarte da hun fikk Telefonen fra Hamar i forbindelse med den første av tre livesendinger på Norsk Tippings Facebook-side mandag 2. juli. Hun var Karina-en som sto øverst på lista, og hun tok telefonen nokså fort da hun så det ringte fra 625 60 000.

- Nei? Å, fy f#*%, jeg skjelver, sa hun da hun skjønte at det var nettopp hun som ble den heldige vinneren av 100.000 kroner.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Karina Andersen Ryhagen fra Hønefoss ble den første vinneren av 100.000 kroner. Foto: Privat

Det ble nervepirrende i den andre livesendingen. Den første Ingrid-en som ble oppringt tok nemlig ikke telefonen. Det gjorde derimot Ingrid nummer to på lista. Det var Ingrid Dahl. Det ble voldsomt med jubel i andre enden av røret da hun skjønte at hun hadde vunnet 100.000 kroner.

- Jeg så på klokka litt etter sju og tenkte at det var for sent å få noen telefon. Derfor var jeg egentlig på vei ned til vannet for å bade, men hørte telefonen akkurat i tide, sier Ingrid til Norsk Tipping etter livesendingen.

Heldigvis rakk hun den.

Vinneren ringes direkte på Facebook

Hvert vinnernavn får sin egen livesending på Norsk Tipping sin Facebook-side. Søndag 8. juli klokka 19.00 sender vi direkte når vi skal finne ut hvem som er den siste vinneren av 100.000 kroner.

De som av en eller annen grunn ikke tar telefonen, får en mobiltelefon i trøstepremie. dersom dette skjer, fortsetter vi med å ringe neste person med navnet Camilla på lista.

Alle stavemåter av navnet Camilla teller i konkurransen. Ifølge Statistisk Sentralbyrå er det:

  • 13.695 personer har Camilla som første fornavn

  • 119 personer har Camila som første fornavn

  • 2.260 personer har Kamilla som første fornavn

  • 487 personer har Kamila som første fornavn

Heter du ikke Camilla? Du bør likevel følge med på livesendingen. Det blir nemlig en ekstra minikonkurranse underveis hvor du kan vinne en meter med Flax-lodd.

(Vinnersannsynligheten er todelt: 1:antall påmeldte deltakere, 1: antall deltakere som har det forhåndstrukne navnet)

Relaterte artikler