Bli med på Oddsen Streak - vinn fotballreise til 50.000

Spill mot venner og bekjente i Oddsen Streak. Slår du alle kan du vinne en fotballreise verdt 50.000 kroner.

BLI MED: Oddsen Streak er ny kampanjekonkurranse fra Norsk Tipping.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:13. september 2019Endret:2. januar 2023

I Oddsen Streak handler det om å få så mye poeng som mulig i løpet av kampanjeperioden. Du får poeng ved å tippe riktig tegn på kampene som er tilgjengelig. Jo flere riktige du klarer på rad, desto flere poeng får du.

Her kan du bli med på Oddsen Streak!

 

Konkurransen starter lørdag 14. september og slutter søndag 29. september.

Du trenger bare å registrere mobilnummer for å være med (du må være Norsk Tipping-kunde for å kunne vinne premiene).

Det er også mulig å spille mot venner og bekjente. Du kan sette opp egne ligaer hvor du kan følge med på prestasjonene til dine bekjente.

Konkurranseregler

Oddsen Streak er en markedsføringskampanje i regi av Norsk Tipping. Kampanjesiden er www.norsk-tipping.no/kampanjer/streak 

Oddsen Streak er et spill hvor det er om å gjøre og samle flest mulig "Oddspoeng" med et streak-element som bonus/multiplier. Man skal tippe på resultatet (H-U-B) med tilhørende odds, på de kamper som er tilgjengelig på kampanjesiden.  

Man kan spille på en kamp frem til det stenger fem minutter før kampstart. Alle kampene er reelle kamper og følger kampskjemaet og Oddsen fra Norsk Tipping. 

Listen over kamper man kan spille på er forhåndsbestemt av Norsk Tipping. Den er satt opp i forkant og henter populære kamper fra flere ligaer. (eks. Premier League, Champions League, Europa League, Serie A osv). Det kan være opp til tre kamper per dag. Alle kamper i kampanjeperioden slippes 24 timer før kampstart. 

Ved deltagelse i konkurransen aksepteres følgende konkurransevilkår: 

 1. Oddsen Streak er en markedsføringskampanje som arrangeres av Norsk Tipping AS, hvor man kan delta i en konkurranse. 

 1. Kampanjens første periode er fra 14. september til og med søndag 29. september 

 1. Du behøver ikke å ha levert spill i perioden for å være med. 

 1. Aldersgrensen for å delta i konkurransen er 18 år, slik våre kunder må være. Vinneren må legitimere seg ved forespørsel og før utbetaling/utsendelse av eventuelle premier. 

 1. Dersom den som melder seg på er under 18 år, eller ikke oppfyller de øvrige konkurransereglene vil vedkommende ikke kunne vinne. 

 1. Oddsen Streak er et spill hvor det er om å gjøre og samle flest mulig "Oddspoeng" med et streak-element som bonus/multiplier. Man skal tippe på resultatet (H-U-B) med tilhørende odds, på de kamper som er tilgjengelig på kampanjesiden. 

 1. Om du gjetter rett på to kamper på rad har du en streak på 2, og streak-bonusen blir da at "Oddspoengene" du har fått som ganges med 2. Om din streak ryker, så får du 0 poeng for den kampen, men tidligere opparbeidet score blir stående.  

 1. Man kan spille på en kamp inntil fem minutter før kampstart. Alle kampene er reelle kamper og følger kampskjemaet og oddsen fra Norsk Tipping. 

 1. Listen over kamper man kan spille på er bestemt. Den er satt opp i forkant og henter populære kamper fra flere ligaer. (eks. Premier League, Champions League, Europa League, Eliteserien, Serie A osv). Det vil  være opp til tre kamper per dag. Alle kamper i kampanjeperioden slippes 24 timer før kampstart. 

 1. Totalvinner av konkurransen er den med høyest poengsum ved konkurranseperiodens slutt i den globale ligaen. Det vil si best av alle som deltar i konkurransen uansett hvilket vennelag de deltar i. Hvis to eller flere har lik poengsum ved konkurransens slutt foretar Norsk Tipping en tilfeldig trekning blant de med høyst totalsum.. 

 1. Vinneren av konkurransen blir publisert i Norsk Tippings kanaler. 

 1. Ved å delta i konkurransen samtykker du i at Norsk Tipping kan offentliggjøre navn på vinneren, samt vederlagsfritt bruke bilde, lyd- og filmopptak fra telefonsamtalen og vinnersituasjonen i markedsføring. 

 1. Alle kostnader som deltakere eventuelt pådrar seg i forbindelse med konkurransen, er deltakernes eget ansvar. Norsk Tipping er ikke ansvarlig for hendelser, skader eller lignende knyttet til konkurransen. 

 1. Norsk Tipping er ikke ansvarlig for feil på internett, nettsider, telefon, SMS, e-post eller brev, som ligger utenfor Norsk Tippings rimelige kontroll.  

 1. Norsk Tipping tar forbehold om endringer i konkurransereglene dersom omstendighetene krever det. Eventuelle endringer vil bli kunngjort på www.norsk-tipping.no.  

 1. Ansatte i Norsk Tipping og deres nære familie kan ikke delta i denne konkurransen. Det samme gjelder ansatte og nær familie av leverandører og samarbeidspartnere i konkurransen. 

 1. Norsk Tipping forbeholder seg retten til å utestenge/diskvalifisere vinneren/deltakere dersom deltakerne bryter konkurransereglene, opptrer utilbørlig, skaffer seg urettmessige fordeler eller på andre måter forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten. Straffbare handlinger vil politianmeldes. 

 1. Ved behov for kontakt med Norsk Tipping, kan kundeservice ringes på 625 07770. 

SLIK BLIR MAN MED: 

Man registrer seg med mobilnummer. Man får tilsendt en kode på sms som man legger inn. Så velger man et kallenavn som vises på din profil og i topplister. Det er også mulig å laste opp et profilbilde. Både mobilnummer og bilde er kun til bruk i denne konkurransen. Du må ha et norsk mobilnummer for å delta. 

Relaterte artikler