jokervinnerhistorie

Blir det full jubel og en fersk millionær i stua di også?

Hvis du er like heldig som Gunnar, garanterer vi superstemning i stua di på lørdag.

FULL JUBEL: Fra venstre ser du Joker-millionær Gunnar Rismyhr, Nina Halvorsen, Jørgen Reidar Halvorsen, Gunnar Arne Halvorsen, Ida Emilie Halvorsen, Sander Halvorsen, Bjørnar Halvorsen, Sindre Halvorsen Svae, Vibeke Rismyhr og Kia Rismyhr.Norsk TippingPrivat foto
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbForfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:22. august 2018Endret:2. januar 2023

- Juhu! Det var jo bare flaks, men det kjennes deilig, utbrøt den nybakte Joker-millionæren Gunnar Rismyhr fra Kodal i Sandefjord sist lørdag.

Han var på bursdagsfeiring for kjæresten Nina, og stemningen i stua må sies å ha blitt ekstra stor da Norsk Tipping meldte seg på festen. Gunnar ble nemlig trukket ut som lørdagens Joker-kandidat.

Nesten 3 millioner kroner ble premien da jokeren kom på det første tallet og hele stua brøt ut i vill jubel.

LES MER: Stjal showet på bursdagsfesten - ble Joker-millionær!

Lørdag kan det bli din stue som fylles av jubel og seiersbrøl. Da er det nemlig både Lotto- og Joker-trekning igjen. 

I Lotto-potten er det ca. 14 millioner kroner og i Joker-potten ca. 2 millioner kroner. Du kan levere en kupong med begge spill for 70 kroner. Lykke til!

Spill Lotto og Joker før lørdag kl. 18.00!

PS!Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som Joker-kandidaten er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag. Sannsynligheten for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler