Borteformen er PSGs håp før kveldens semifinaleretur

Paris Saint Germain må stole på en knallsterk borteform før den vanskelige semifinalereturen mot Manchester City.

BLÅTT OPPGJØR: Manchester City har en fordel før returkampen mot PSG.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:4. mai 2021Endret:2. januar 2023

Utgangspunktet er virkelig ikke lett for franskmennene før kveldens kamp: De må minst score to mål, etter at det ble 2-1-tap i den første kampen i Paris. 

City-trener Pep Guardiolas - som har vunnet Champions League-trofeet to ganger tidligere med Barcelona - lukter på de blås første Champions League-finale noensinne. Klarer laget å unngå mer enn ett baklengsmål, er finalesaken klar.

Hvem vinner Champions League?

Forrige bortetap kom i januar

Manchester City er snublende nær Premier League-triumf i England, og laget framstår som fryktinngytende gode. Samtidig: Av lagets tre tap så langt i 2021, har to kommet hjemme på Etihad. For Paris Saint Germain er det litt samme historien. I hvert fall har de siste tapene alle kommet hjemme på Parc de Princes.

Neymar & Co. har en svært hyggelig bortestatistikk de tar med seg over kanalen: De har nemlig ikke tapt på bortebane siden 31. januar (mot Brest). Det kan være de mørkeblås håp foran årets viktigste kamp så langt.

Manchester City - Paris Saint Germain på Oddsen (direkte på TV 2 Sport 1 kl. 21.00)

Mbappe er med

Begge lag fikk en fin generalprøve i helga. PSG hamlet greit opp med Lens hjemme, der mål av Neymar og Marquinhos sørget for 2-1-seier. Med det er Mauricio Pochettinos menn fortsatt kun ett fattig poeng bak Lille i jakten på Ligue 1-trofeet. Nøkkelspiller Kylian Mbappe sto over oppgjøret grunnet skade, men er tilbake i troppen som møtet City i kveld.

Bortsett fra Idrissa Gueye - som fikk rødt kort i det første semifinaleoppgjøret - stiller PSG med fullt mannskap.

Manchester City kommer fra 2-0-seier mot Crystal Palace i helgen - i et oppgjør der flere som var med i første Champions League-semifinale fikk hvile. Med andre ord vil startoppstillingen i kveldens kamp trolig være ganske så lik det engelskmennene stilte med i den første kampen. 

Manchester City - Paris Saint Germain på Oddsen (direkte på TV 2 Sport 1 kl. 21.00)

Relaterte artikler