OBOS-ligaen: Rekdal og HamKam i knalltøff bortekamp mot Jerv

I kveld får tabelltreer Jerv besøk av serieleder HamKam. Det blir et toppoppgjør mellom laget som ikke har tapt hjemme - og Kamma som er ligaens beste bortelag.

SERIELEDER: HamKam og trener Kjetil Rekdal er på tabelltopp før onsdagens serierunde.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:16. august 2021Endret:3. januar 2023

HamKam tok sommerferie på tabelltopp, ett poeng foran Fredrikstad og Jerv. Onsdag sparkes høstsesongen i gang i OBOS-ligaen, og kvelden byr blant annet på Kjetil Rekdal og HamKam borte mot Jerv.

Les også: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

HamKam står med åtte seirer, to uavgjort og tre tap. De to siste tapene kom begge hjemme på Briskeby rett før sommerpausen, 1-2 mot Åsane og 2-3 mot Aalesund.

Forsterkninger på plass

Jerv har ikke tapt siden 18. juni da de røk 0-3 borte mot Raufoss. Hjemme i Grimstad har Jerv vært bunnsolide. I kveld møter de OBOS-ligaens beste bortelag HamKam, som kun har ett tap på fremmed gress.

OBOS-ligaen på Oddsen

Det kom mot Raufoss (1-2). Både HamKam og Jerv har begge vært aktive på overgangsmarkedet den siste tiden. Blant annet har HamKam hentet inn en keeper-erstatter for Julian Faye Lund, som nylig reiste tilbake til Rosenborg etter endt låneopphold. Nicholas Hagen fra Guatemala er på plass hos Rekdal & Co. Når det gjelder Jerv, har de blant annet hentet Felix Schröter fra tyske Unterhaching.

TV-kamp fra plankebyen

Det flere spennende oppgjør på Oddsen-menyen onsdag. Aalesund på fjerdeplass er to poeng bak HamKam. Sunnmøringene spiller hjemme mot Ranheim.

Et annet viktig oppgjør i kveld er Fredrikstad-Start. Hjemmelaget har seks strake kamper uten tap og møter et Start-lag som trenger poeng for å melde seg på i tetkampen for fullt.

Fredrikstad - Start er rundens kveldskamp og vises på Eurosport Norge kl. 20.00. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Onsdagens kamper:

  • Aalesund – Ranheim kl. 18.00 (Discovery+)

  • Jerv – HamKam kl. 18.00 (Discovery+)

  • Sandnes Ulf – Strømmen kl. 18.00 (Discovery+)

  • Sogndal – KFUM Oslo kl. 18.00 (Discovery+)

  • Stjørdals/Blink – Raufoss kl. 18.00 (Discovery+)

  • Åsane – Grorud kl. 18.00 (Discovery+)

  • Fredrikstad – Start kl. 20.00 (Eurosport N)

Ull/Kisa – Bryne er flyttet til 26/8, pga koronasmitte hos Ull/Kisa. 

Relaterte artikler