Toppscorer-Haaland og Salzburg må levere i "Maradona-byen"

Erling Braut Haaland er Champions Leagues toppscorer. Tirsdag jakter han nye mål for ha noe håp om avansement.

TOPPSCORER: Erling Braut Haaland har scoret seks ganger i Champions League.Adobe Stock.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:4. november 2019Endret:2. januar 2023

Nordmannen har dunket inn seks scoringer på sine tre Champions League-kamper. Det er mest av alle. Jærbuen markerte seg for hele fotball-Europa da han hamret inn hat trick i åpningskampen mot Sander Berges Genk (6-2).

Bak på toppscorerlista følger Bayerns superspiss Robert Lewandowski med fem mål. Harry Kane, Raheem Sterling, Serge Gnabry og Mislav Orsic har fire mål.

Selv om det har gått meget bra for Braut Haaland, trenger hans klubb RB Salzburg et godt resultat tirsdag for å holde liv i håpet om avansement.

Tirsdag 21.00, Napoli - RB Salzburg, direkte på Viasport 1.

Her finner du kampen på Langoddsen!

Napoli borte er langt fra det letteste testen for Haaland & co. I byen der mange fortsatt lever på Diego Maradonas storhetstid på 80- og 90-tallet, forventes det ikke noe annet enn seier. Italienerne leder gruppe E foran Liverpool.

Slik er ståa i gruppa i gruppe E etter tre kamper:

Napoli3+37Liverpool3+26Salzburg3+23Genk3-71

Med tap tirsdag samtidig som Liverpool slår Genk hjemme, vil Napoli være klare for avansement, samtidig som Salzburg må ta inn seks poeng på Liverpool.

Berge mot Liverpool

Norges andre representant i gruppe E, Sander Berge gjester tirsdag Anfield.

Genk fikk det tøft hjemme mot Liverpool sist. Da vant gjestene 4-1. På Anfield er Premier League-lederen enda større favoritter. Liverpool-seier med 0-1-handikap står til 1,22. For Genk er alt håp om avansement ute med tap.

Liverpool håper kampen blir en transportetappe. For til helga venter Manchester City på den samme arenaen.

Champions League på Langoddsen!

Tre lag med full pott

Etter tre runder i Champions League står tre lag med full pott. Alle kan sikre avansement denne uka.

PSG er et av de lagene. Real Madrid, Galatasaray og Club Brugge har blitt slått i tur og orden. Onsdag gjester Club Brugge Parc des Princes.

Bayern har scoret 13 mål på sine tre første kamper. Olympiakos ble slått 3-2 i Hellas for to uker siden. Nå skal Omar Elabdellaoui og Olympiakos revansjere det i Bayern.

Champions League finner du på Langoddsen!

Manchester City er det tredje og siste laget med full pott. Onsdagens motstander Atalanta er det eneste laget som har scoret på Manchester City. Men det ble 5-1-tap på Etihad sist.

Relaterte artikler