lottovinnerhistorie

Pål vant sin Bucket List - oppfyller sønnens drøm

For to år siden gikk fotballturplanene med sønnen i vasken. Men med 250.000 Bucket List-kroner i lomma, er bodøværingen Pål Johnsen krystallklar: Nå blir det tur!

TOMMEL OPP FOR TUR: Pål Johnsen fra Bodø nølte ikke da Norsk Tipping ringte med det glade budskap: Hovedønsket skal gjennomføres, og nå blir det fotballtur med sønnen Christian.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetForfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenForfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:3. november 2017Endret:2. januar 2023

Hva hadde du gjort om du vant 250.000 kroner til å gjennomføre din Bucket List?

De tre siste ukene har Lotto trukket ut hele 15 heldige vinnere som nå får gjennomføre sine drømmer. Alt de måtte gjøre for å være med i trekningen, var å registrere sin Bucket List på www.lotto.no.

De fem siste vinnerne i konkurransen ble mildt sagt overrasket da de fikk beskjeden om at de nå kan begynne å planlegge gjennomføringen av sine største drømmer. Her er vinnerne:

Pål Johnsen (49) fra Bodø

- Du må tulle? Du må tulle stort? Å, fy flate - det var fredagstelefonen sin, utbryter en svært glad Bucket List-vinner da Norsk Tipping ringer.

Pål Johnsen takker kona Lena for at hun tok initiativet til å sende inn en Bucket List, og nøler ikke et sekund på spørsmål om noe av det på lista skal realiseres.

- Det BLIR fotballtur på oss nå, det kan jeg garantere, sier han.

Ønske nummer én på 49-åringens Bucket List er å dra på fotballtur med sønnen Christian. Og det er en tur som virkelig setter følelsene i sving for pappa Pål.

- Egentlig fikk han tur til Manchester for noen år siden, men den turen gikk fløyten, blant annet grunnet problemer med reiseselskapet. Han ble skikkelig skuffa den gangen, forståelig nok. Men nå skal vi få gjort noe med det, og nå blir nok hele familien med. Om det blir til Manchester eller Barcelona får vi se; han følger både United og Barca tett, sier en svært glad bodøværing.

- Hvordan skal du avsløre nyheten for sønnen?

- Under middagen skal jeg spørre ham om han vet om noen storkamper i Barcelona eller Manchester i nær framtid. Ut fra hva han svarer, skal jeg rett og slett si: «Da drar vi dit», sier en humrende Johnsen.

På Påls Bucket List:

  • Ta med sønnen til Manchester eller Barcelona

  • Invitere venner og familie til storslagent 50-årslag 

Sander Lindberg Olsen (19) fra Yven i Sarpsborg

JIPPI: Nå blir det drifting og reising på Sander. Foto: Privat

- Serr? Såpass. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Oh my God, sier 19-åringen når han får beskjeden fra Norsk Tipping om at han har vunnet 250.000 kroner.

Han er på vei hjem fra en aldri så liten harry-handel i Sverige når har får telefonen.

- Jeg har alltid drømt om å drive med drifting og cross, så nå får jeg endelig prøve det, sier Sander som har tidligere verdensmester i drifting Fredric Aasbø som sitt forbilde.

Den unge vinneren har tidligere bodd fire år i Malawi, og nå skal han reise tilbake til Afrika.

- Dette er jo helt sjukt! Dette skal feires med venner og familie i helga, sier han.

På Sanders Bucket List:

  • Kjøre på banen på Rudskogen

  • Drifte

  • Reise til Sør-Afrika

  • Dra til LA

  • Reise jorda rundt

Sabine Haugen (33) fra Porsgrunn

Med to barn på henholdsvis ett og tre år kan det være utfordrende å dyrke lidenskapen for reising. Men etter at Sabine Haugen fikk telefonen fra Thomas «Finger’n» Gullestad, ser hun drømmen om USA nærme seg.

- Jeg trodde virkelig ikke at dette skulle skje da jeg fylte inn min Bucket List. Det er helt rått!, sier Sabine Haugen.

Alle ønskene på 33-åringens Bucket List inneholder reising, og først på lista er å kjøre Route 66 – fra Chicago til Los Angeles.

- Med to små barn blir det nok en del planlegging, men dette tror jeg vi skal få til. Jeg har hørt så mye bra om Route 66, og i tillegg har jeg aldri vært i USA. Det høres veldig spennende ut.

- Blir det en liten feiring nå?

- Jeg og samboeren hadde planlagt en kveld ute – med stand up-show – på programmet, så det blir nok til at vi spretter champagnen der, sier en strålende glad Bucket List-vinner.

På Sabines Bucket List:

  • Kjøre Route 66

  • Gå på den kinesiske mur 

  • Se Eiffeltårnet

  • Reise på kosetur til Maldivene

  • Dra på partytur til Ibiza

Øivind Larsen (63) fra Lillestrøm

- Nå falt jeg nesten av stolen, sier en svært sjokkert vinner når Norsk Tipping forteller at han har blitt 250.000 kroner rikere.

Han er svært toginteressert, noe Bucket Listen hans bærer preg av.

- Jeg er fjerde generasjon som jobber innen jernbaneverket. Jeg har reist med tog i hele Europa og har alltid drømt om å kjøre høyhastighetstog i Japan. Nå kan jeg jo gjennomføre det, sier Øivind fornøyd.

63-åringen tror ikke han kommer til å lande med det første etter sjokkbeskjeden.

- Dette er helt utrolig! Jeg hadde aldri trodd at dette skulle skje meg. Den største drømmen er å reise med Hurtigruten på vinteren og se nordlyset, så det skal jeg gjøre nå!

På Øivinds Bucket List:

  • Reise med Hurtigruten

  • Reise med tog i Japan

  • Bygge hyttedrømmen

Dagfinn Jakobsen (70) fra Senja

- Nei, det går ikke an? Hvis dette stemmer, så er det jo helt fantastisk, sier Dagfinn Jakobsen fra Senja.

Den reiseglade vinneren har nettopp blitt pensjonist, og da passer det ekstra godt med 250.000 kroner ekstra på bok.

- Kona mi og jeg er veldige opptatte av å lære nye kulturer å kjenne. Vi har aldri vært i Australia, USA eller Kina, så det blir nok en tur til en eller flere av disse stedene. I helga kommer vi nok til å feire, planlegge og drømme oss bort. Dette er helt eventyrlig, sier den takknemlige vinneren.

På Dagfinns Bucket List:

  • Reise jorda rundt 

LES MER: Her får Sebastian (22) drømmebeskjeden fra Fingern

Drømmer du om å bli millionær?

Bucket List-konkurransen er nå avsluttet, men om du spiller Lotto har du muligheten til å bli millionær. Da kan du jo oppfylle enda flere drømmer!

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i førstepremiepotten - og i tillegg trekker vi tilfeldig ut en vinner av 1 millioner kroner blant alle leverte Lotto-rekker.  

Spill Lotto her!

(Vinnersjansen for Bucket List-konkurransen var 1:antall deltakelser per rekke. Vinnersjansen for sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 millioner per rekke. Vinnersjanse ekstra millionær er ca. 1:16 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler