aktuelt

Metteson: - Jeg er så takknemlig og helt vilt glad

For fjerde året på rad delte Norsk Tipping sammen med by:Larm ut prisen for Årets Stjerneskudd. – Ingen har skutt ut på himmelen på samme måte som årets soleklare vinner, sier juryleder Malin Kulseth om Sverre «Metteson» Brevik.

UT AV INTET: - Årets vinner kom tilsynelatende ut av intet og har prestert å gjøre seg bemerket under en pandemi, kommenterer by:Larm-juryen om stjerneskuddet Metteson (Sverre Brevik). (Foto: Haakon Paulsen)
Forfatterbilde Norsk TippingJuneOlstadPublisert:4. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Etter over 500 dager med Covid-19 var det endelig på tide å samles rundt musikken igjen. Bare én uke etter Norge åpnet gikk by:Larm 2021 av staben. Kjærligheten for musikk var godt synlig i Oslos gater når artister som Ylva, Kobe, Mo Ayn og Victoria Nadine gjestet scenene. Norsk Tipping var til stede for å dele ut prisen for Årets Stjerneskudd i år også – denne gangen sammen med fjorårets vinner, Isah.

Årets Stjerneskudd – Metteson

I år som i fjor har det vært et skyhøyt nivå på de nominerte, til tross for at musikkbransjen nærmest har ligget brakk siden forrige by:Larm.

– Blant de nominerte er det mange stjerner, men ingen har skutt ut på himmelen på samme måte som årets soleklare vinner, sier juryleder Malin Kulseth. Videre forteller hun at:

– Årets vinner kom tilsynelatende ut av intet og har prestert å gjøre seg bemerket under en pandemi. Når han nå endelig har stått på scenen og spilt live under by:Larm ser det ut som han aldri har gjort annet.

Metteson var ikke selv til stede på utdelingen, men budskapet ble mottatt med stor glede:

– Dette er helt sinnssykt. Jeg er så takknemlig og helt vilt glad. Nå skal det lages masse bra musikk, sier Sverre Brevik (28) «Metteson». På Instagram skriver han at by:Larm har vært en uforglemmelig helg, og at han gleder seg til å gå i studio.

R&B-KOMET: 21-åringen Isah har raskt blitt det nye store navnet på den norske R&B-scenen. På sin korte tid som artist har han hatt flere samarbeid med Dutty Dior, deriblant på hit-singelen «HALLO», som har passert 27 millioner streams, og som vant prisen for årets låt på P3 Gull 2019. (Foto: June Olstad) 

– Viktig å gå utenfor komfortsonen

Norsk Tipping tok en prat med fjorårets stjerneskudd Isah backstage på lørdag, før han selv skulle opptre som siste artist ut.

- Å vinne prisen for årets stjerneskudd 2020 har vært helt avgjørende for meg. Jeg har fått muligheten til å "uppe" det jeg driver med rundt musikken – alt i fra musikkvideoer, beats, produksjon og utstyr. Isah forteller også at noe av premien ble brukt til ny rigg, som man også fikk se under showet på Sentrum Scene.

– Det er så viktig å komme ut av komfortsonen, for du vet ikke hvor du ender opp med mindre du gjør det. Jeg håper at alle der ute er åpne, og at de tør å gi drømmen en sjanse, sier Isah.

Norsk Tipping er stolt hovedsamarbeidspartner med by:Larm.

I 2021 er det fjerde gang Norsk Tipping deler ut Årets Stjerneskudd sammen med by:Larm, i tråd med sin visjon om å «Gi drømmen en sjanse». Formålet med prisen er å løfte frem en fersk artist som har potensiale til å slå gjennom både nasjonalt og internasjonalt

Tidligere vinnere er Sassy009, Girl In Red og Isah.

Relaterte artikler