vikinglotto

I dag kan du vinne ca. 70 millioner i Vikinglotto!

Vi startet oktober med et smell i Vikinglotto - 2. oktober vant en norsk kvinne 117 millioner kroner. Får vi en ny storvinner i oktobers siste Vikinglottotrekning?

VIKINGLOTTO: Hva ville du gjort hvis du vant 70 millioner kroner?Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingMarthe Emilie MandalIgesundPublisert:24. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Hvis du er den eneste med 6+1 rette i Vikinglotto denne siste onsdagen i oktober kan du stikke av med hele førstepremiepotten på ca. 70 millioner kroner.

Lever Vikinglotto her for å gi den drømmen en sjanse.

Å herregud, spøker du?

2. oktober var en norsk kvinne alene om å gjette alle de riktige tallene som maskina trakk. Hun hadde vansker med å tro at hun virkelig hadde vunnet 117 millioner kroner da Norsk Tipping ringte henne fra vinnertelefonen. 

- Nei, det går ikke an, spøker du? Drømmer jeg? Kvinnen ler godt. 

- Vi tror det nesten ikke. Vi har sittet her og pratet om det i kveld, mannen min og jeg, at jeg skulle vinne. Jeg har jo sagt jeg skulle vinne. Jeg har drømt om det både i drømmer og i dagdrømmer. Nei, dette går ikke an, sier hun og ler igjen. 

For å være på den sikre siden måtte hun selv inn på nettet for å sjekke kupongen sin, der hun kunne konstatere at alle tallene var på plass.

Vil du runde av oktober med en telefon fra Hamar?

Da må du huske å spille Vikinglotto før onsdag klokka 18.00. Hvis du har seks rette hovedtall, i tillegg til vikingtallet er det deg vi ringer med millionbeskjeden.

Spill Vikinglotto her!

 

Lykke til!

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.) 

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler