aktueltvinnerhistorie

Camilla tok telefonen - vant 100.000!

Sjekk hvem som ble den tredje og siste vinneren i konkurransen «Hva skal vinneren hete?».

TELEFONEN FRA HAMAR: Pernille Storholm Skaret og Ingrid Roterud Mathisen ringer vinnerne i «Hva skal vinneren hete?». Her har de nettopp ringt Camilla Glorud (38).Ingunn Børresen
Forfatterbilde Norsk TippingDigitaldeskPublisert:8. juli 2018Endret:2. januar 2023

I konkurransen «Hva skal vinneren hete?» har du kunnet vinne 100.000 kroner på navnet ditt. Men for at det skulle skje, måtte du ta telefonen dersom du ble oppringt fra vinnernummeret 625 60 000.

Nettopp det gjorde Karina Andersen Ryhagen, Ingrid Dahl og Camilla Glorud.

Slik reagerte vinnerne

Den tredje og siste vinneren ble Camilla Glorud (38) fra Oppdal. Hun satt i bilen på vei til Moelv da hun ble oppringt av Norsk Tipping. Da hun fikk beskjed om at hun var 100.000 kroner rikere, fikk hun høy puls og måtte kjøre til siden.

- Herregud, tusen takk, utbrøt hun og fortsatte:

- Jeg hadde sagt til ei venninne at jeg skulle skru opp lyden ekstra høyt i tilfelle dere skulle ringte. Og så skjedde det!

Karina på 21 år fra Hønefoss svarte da hun fikk Telefonen fra Hamar i forbindelse med den første av tre livesendinger på Norsk Tippings Facebook-side mandag 2. juli. Hun var Karina-en som sto øverst på lista, og hun tok telefonen nokså fort da hun så det ringte fra 625 60 000.

- Nei? Å, fy f#*%, jeg skjelver, sa hun da hun skjønte at det var nettopp hun som ble den heldige vinneren av 100.000 kroner.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Karina Andersen Ryhagen fra Hønefoss ble den første vinneren av 100.000 kroner. Foto: Privat

Det ble nervepirrende i den andre livesendingen. Den første Ingrid-en som ble oppringt tok nemlig ikke telefonen. Det gjorde derimot Ingrid nummer to på lista. Det var Ingrid Dahl. Det ble voldsomt med jubel i andre enden av røret da hun skjønte at hun hadde vunnet 100.000 kroner.

- Jeg så på klokka litt etter sju og tenkte at det var for sent å få noen telefon. Derfor var jeg egentlig på vei ned til vannet for å bade, men hørte telefonen akkurat i tide, sier Ingrid til Norsk Tipping etter livesendingen.

Heldigvis rakk hun den.

Stort engasjement

Det var mange som drømte om å få Telefonen fra Hamar med beskjed om at de var blitt 100.000 kroner rikere. Hele 262.000 personer registrerte sitt navn og nummer i konkurransen.

Selv om konkurransen«Hva skal vinneren hete?» er avsluttet, er det fortsatt muligheter for å få Telefonen fra Hamar gjennom å vinne på alt fra lotteri- til kasino- og sportsspill.

Lykke til!

(Vinnersannsynligheten er todelt: 1:antall påmeldte deltakere, 1: antall deltakere som har det forhåndstrukne navnet)

Relaterte artikler