Champions League: Jakten på et halmstrå

Tottenham er ille ute i Champions League, men kan ved egeninnsats og Barcelona-hjelp få et halmstrå innen rekkevidde.

PRESS: Både Tottenham og PSV Eindhoven er nødt til å vinne på Wembley tirsdag.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:2. november 2018Endret:2. januar 2023

Vi er halvveis i gruppespillet i Champions League og tar nå fatt på returkampene - om en kan bruke et slikt uttrykk i et seriespill. Men det er iallfall bare to uker siden motsatt oppgjør, ettersom serien speilvendes. 

Fem poeng opp til Inter

Det betyr at Tottenham kan få en ny sjanse til å slå PSV Eindhoven - noe Spurs er helt avhengig av å gjøre om det skal bli avansement. Det ble 2-2 på Philips stadion for to uker siden, etter at PSV utlignet noen få minutter før slutt. De to poengene som glapp, gjør at Tottenham er i trøbbel i gruppe B. Ett skarve poeng gjør at avstanden til Inter på 2. plass er på fem poeng. 

Derfor er Tottenham nødt til å ta tre poeng mot PSV på Wembley tirsdag kveld. Samtidig må londonerne håpe på at Barcelona fortsetter å "køle" på og slår Inter - eller i det minste ikke taper - på San Siro i Milano.

Men på den annen side: PSV er i nøyaktig samme båt som Tottenham og trenger poengene like mye.

Se Tottenham - PSV Eindhoven på Viasport 3 tirsdag kl. 21.00.

Her finner du resultatene og tabellen for gruppe B

Liverpool i Serbia

I gruppe C kan Liverpool ta et langt steg mot 8-delsfinale om det blir seier mot Røde Stjerne i Beograd. En av - eller begge - utfordrerne Napoli og PSG er jo nødt til å avgi poeng når de møtes i Italia.

Relaterte artikler