Champions League: Liverpool ille ute

Forrige sesongs finalist Liverpool står i fare for å ryke ut av Champions League når gruppespillet avsluttes denne uken.

JAKT: Liverpool er avhengig av seier mot Napoli tirsdag. 1-0 eller med minst to mål. Går det?Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:10. desember 2018Endret:2. januar 2023

Liverpool er ille ut før de siste kampene, men de helrøde har i det minste alt i sine egne hender og bein - og de har det hjemme på Anfield.

1-0, men ikke 2-1

Liverpool ligger tre poeng bak Napoli, som er motstander tirsdag kveld. Liverpool må vinne enten 1-0 eller med minst to mål. 2-1, 3-2 og så videre gjør at Napoli går videre på innbyrdes oppgjør.

Vinner Liverpool 1-0, står lagene likt i innbyrdes oppgjør ettersom Napoli vant hjemmøtet med de sifrene. Da blir det den totale målforskjellen som avgjør. Den vil være lik - bortsett fra at Liverpool har flere scorede mål.

Tabellen i gruppe C før siste runde:

1. Napoli52307-492. Paris Saint-Germain522113-883. Liverpool52038-764. Røde Stjerne51134-134

Gjenstående kamper tirsdag kl. 21.00:

Tottenham-"mirakel"?

Tottenham er i en enda vanskeligere posisjon enn Liverpool. Fellesnevneren er at Spurs også avgjør sin egen skjebne.

Problemet er at det etter all sannsynlighet betyr at Tottenham må slå Barcelona på Camp Nou. Tottenham og Inter ligger helt likt, men engelskmennene har italienerne på innbyrdes oppgjør, så det holder å ta like mange poeng som Inter i siste kamp. Men å stole på at Inter avgir poeng hjemme mot PSV Eindhoven, er neppe noe å basere seg på. Selv om det selvsagt kan skje.

Barcelona er på sin side klar som gruppevinner, så kanskje Tottenham har en mulighet i en kamp Messi & co. kan tape uten at det betyr noe?

Gjenstående kamper tirsdag kl. 21.00:

Her finner du alle tabellene i Champions League

Relaterte artikler