Champions League i kveld: Sikrer Chelsea helengelsk finale?

Holder Chelsea nullen mot Real Madrid i kveld, havner Champion League-trofeet i England 2020/2021. Sergio Ramos & Co. har imidlertid andre planer.

NYTT ENGELSK LAG? Manchester City er allerede finaleklare. I kveld avgjøres det om de møter et annet engelsk lag i finalen.Illustrasjon: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:5. mai 2021Endret:2. januar 2023

Tirsdag sikret Manchester City finalebillett med 2-0-seier hjemme mot Paris Saint Germain (4-1 sammenlagt). Nå kan Chelsea sørge for at det blir to engelske storlag i Champions League-finalen 29. mai. Det holder med 0-0 eller seier mot det spanske storlaget på Stamford Bridge for at det skal bli en realitet.

Real Madrid-kaptein Sergio Ramos satt på tribunen da de to lagene møttes i det første semifinaleoppgjøret forrige uke. Han fikk se Karim Benzema sette et nydelig reduseringsmål, slik at kampen endte 1-1. 

Med det har altså Chelsea det beste utgangspunktet før returkampen i London.

Chelsea - Real Madrid på Oddsen (sendes direkte på V sport1 kl. 21.00)

19 på rad

Fra Real Madrid-leiren meldes det at nevnte Sergio Ramos er med i troppen som dro til London. Hardhausen har vært ute med skade siden slutten av mars. Med ham tilbake, ser nok trener Zinedine Zidane atskillig lysere på mulighetene for å slå tilbake mot Chelsa. 

Spanjolenes form er dessuten imponerende: De har spilt hele 19 kamper på rad uten tap. I helga ble det en grei «generalprøve» med 2-0-seier mot Osasuna hjemme i Madrid. 

På kampdag onsdag hadde Norsk Tipping følgende odds på kampen: Chelsea-seier 2,10, uavgjort 3,25, Real Madrid-seier 3,35 (oddsen kan endre seg fram mot kampstart) Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Friske bein

Hjemmelaget Chelseas siste tap kom mot Porto (0-1) i kvartfinalereturen i Champions League 13. april. De blå hadde imidlertid 2-0 å gå på fra borteoppgjøret mot portugiserne, og tok seg dermed videre til semifinalene. I tillegg til dette, har kampen om 4. plassen i Premier League stått i fokus for londonerne. I helga ble det 2-0-seier mot et annet London-lag, Fulham. Med det har de grepet om 4. plassen - som gir Champions League-plass neste sesong - med West Ham, Tottenham og Liverpool halsende bak. 

I London-derbyet hvilte Chelsea-trener Thomas Tuchel flere sentrale spillere. N'Golo Kante, Ben Chilwell, Jorgihno, Cesar Azpilicueta og Christian Pulisic sto alle over. Det er med andre ord mange uthvilte bein å velge i troppen. 

Chelsea - Real Madrid på Oddsen (sendes direkte på V sport1 kl. 21.00)

Relaterte artikler