Glimt-trener Knutsen om Mourinho: - Han er en type

- Han er en type. Du må beundre ham, sier Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen om meritterte José Mourinho. Torsdag kommer Roma og Mourinho til et smekkfullt Aspmyra.

MER JUBEL?: Bodø/Glimts Ola Solbakken (t.v), Hugo Vetlesen og Gustav Botheim jubler etter scoring mot Sarpsborg. Torsdag kommer Roma og José Mourinho til Aspmyra.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:20. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Billettene til Europa Conference League-matchen ble revet vekk på halvannen time.

I skrivende stund er oddsen 4,20 for Glimt-seier, 3,70 for og for Roma-seier 1,70 (oddsen kan bli endret).

Bodø/Glimt har fire poeng så langt i Europa Conference League, etter å ha slått Zorya Luhansk 3-1 på Aspmyra og spilt 0-0 borte mot CSKA-Sofia. Det er to poeng opp til gruppeleder Roma, som har vunnet begge sine matcher.

Merittert Mourinho

På onsdagens pressekonferanse skrøt Glimt-trener Kjetil Knutsen av Roma-manager José Mourinho.

– Mourinho er en type. Du må beundre han. Han er en av de mest meritterte managerne i Europa, og en av de mest suksessfulle managerne, sier Knutsen.

– Vi har sett alle kampene Roma har spilt. Det er et lag som liker å presse høyt. Jeg tror absolutt det blir en åpen kamp, sier Knutsen.

Mourinho har en lang trenerkarriere bak seg og har blant annet vært innom Tottenham, Manchester United, to perioder i Chelsea, Real Madrid og Porto.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Portugiseren har vunnet Champions League med Porto og Inter. Han har dessuten ledet Porto og Manchester United til seier i Europa League.

Mourinho, som tok over den italienske hovedstadsklubben før årets sesong, kommer til Bodø med mange kjente spillere. Blant annet Tammy Abraham, Lorenzo Pellegrini, Rui Patricio og Henrikh Mkhitaryan.

Glimt kommer fra seier

Mourinho & Co. Ligger på fjerdeplass i Serie A etter åtte serierunder. Opp til serieleder Napoli er det ni poeng.

Bodø/Glimt kommer fra 2-1-seier over Sarpsborg i helgen og topper Eliteserien etter 22 serierunder. Det skiller tre poeng ned til tabelltoer Molde.

Fotball på Oddsen

Bodø/Glimt må unnvære kaptein Ulrik Saltnes som er skadet og ute resten av sesongen. 

Torsdag kl. 18.45: Bodø/Glimt - Roma

 

 

Relaterte artikler