nabolaget

Daniel ble millionær! Skjer det deg fredag?

Hvem blir Nabolaget-millionær fredag den 13.?

JUBLENDE VINNER: Daniel Sylwester Dombek jubler sammen med kona over milliongevinsten i Nabolaget.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergForfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:7. april 2018Endret:2. januar 2023

I lotterispillet Nabolaget er det trekning og vinnersjanser hver eneste dag.

På fredager er det hovedtrekninger - og da trekkes det ut hele seks vinnernabolag. I ett av disse mottar hovedvinneren 1 million kroner, og i de fem andre mottar hovedvinneren 100.000 kroner. Alle andre dager trekkes det ut ett nabolag med en hovedpremie på 10.000 kroner.

Når du leverer en Nabolaget-kupong, er du med i alle trekninger de sju nærmeste dagene.

Spill Nabolaget her!

Ble millionær: - Å fy f... Det er så deilig

Fredag den 6. april havnet millionpremien i Norges hovedstad Oslo. Og den aller heldigste var Daniel Sylwester Dombek. Han satt i bilen utenfor butikken da Norsk Tipping ringte.

- Å fy f... Kødder du nå? Det er første gang jeg vinner. Å fy f... Det er så deilig, sa Dombek til Norsk Tipping i ekstase.

Mannen som opprinnelig kommer fra Polen, men som har bodd i Norge i over sju år slet med å tro at han hadde vunnet 1 million kroner.

- Dette er den beste beskjeden jeg noen gang har fått. Nå blir det vel feiring helt til mandag. Da må jeg på jobb igjen, sa Dombek og lo.

Han vant på en 5-ukers han leverte rett før påske.

Blir det deg og naboene dine på fredag?

Fredag den 13. april kommer altså til å bli en lykkedag for flere Nabolaget-spillere. Totalt skal over 10.000 premier deles ut i spillet Nabolaget.

Lykke til!

Spill Nabolaget her!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

(Vinnersannsynlighet for hovedpremie i Nabolaget er ca. 1: 90 000)

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 613 391

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 52

  • Antall millionærer i 2022: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 1 000 000 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler