selskapet

De skal vekke Norge - og du kan vinne 100 000 kroner

Norsk Tippings morgenfugler Ingrid og Pernille er klare - nå skal Norge vekkes. Du kan vinne 100 000 kroner om de ringer deg.

VEKKING FRA HAMAR: Skulle Ingrid Roterud Mathisen (t.v.) eller Pernille Storholm Skaret ringe og vekke deg, kan du være 100 000 kroner rikere.Jon Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:30. januar 2020Endret:2. januar 2023

Tenk deg å bli vekket av Telefonen fra Hamar og få beskjeden "God morgen! Du har vunnet hundre tusen kroner!". Nå kan det skje - for "Vekking fra Hamar" er tilbake, et drøyt år siden sist. I "Vekking fra Hamar" kan du bestille vekking hver morgen fra mandag 3. februar til og med fredag 7. februar. 

Er ikke A - men gleder seg til å stå opp

- Vi er absolutt ikke noen utpregede a-mennesker, men denne uka gleder vi oss faktisk til kanskje å starte arbeidsdagen før klokka 05.00. Tenk så gøy at vi skal vekke noen med beskjeden om at de har vunnet 100 000 kroner. Det må kunne kalles en veldig god start på dagen, sier Ingrid Roterud Mathisen og Pernille Storholm Skaret.

- Det kan riktignok hende stemmen er litt grøtete, hvis vinneren har stilt alarmen til klokka 05.05, ler Ingrid.

Alle som bestiller vekking, vil bli ringt opp av Norsk Tippings vinnernummer på tilnærmet samme tidspunkt som de har angitt. De fleste vil bli oppringt automatisk, men noen vil bli trukket ut som vinnere av pemgepremier og bli oppringt av Ingrid og Pernille.

- - Hver dag skal vi ringe én vinner av 100 000 kroner og to vinnere av 10 000 kroner, sier de. I tillegg vil 7 personer få en hyggelig melding om at de har vunnet 1.000 kr - hver av dagene. sier de.

Du kan bestille vekking mellom klokka 05 og 12. Gå inn på nettsiden til "Vekking fra Hamar" og sørg for å bli med. 

Må svare innen ett minutt

- Det blir veldig spennende å se om folk våkner til Telefonen fra Hamar da! For den må jo tas innen ett minutt for at man skal vinne, understreker Pernille og Ingrid.

De gleder seg til en hektisk uke med mange hyggelige telefonsamtaler. 

- Vi gleder oss veldig. Da vi gjorde dette høsten 2018 hadde vi en utrolig oppslutning, og vi håper å gjenta noe av den sammen stemningen nå, sier Ingrid Roterud Mathisen og Pernille Storholm Skaret.

Relaterte artikler