flax

Lag din helt egen julekalender med MillionFlax

Fyll opp lukene med godsaker og mulighet til å vinne stort! Lag din egen julekalender med MillionFlax.

MILLIONFLAX: Ett MillionFlax i kalenderluka gir en spennende stunder i advent.sverre houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:26. september 2018Endret:17. november 2023

Lei av den stusslige og ikke så gode sjokoladen i den billlige julekalenderen, eller appelsiner med nellikspiker i?
Vi også!  Men MillionFlax Jul er stappfull av millionpremier.

Snop og vinn med samme sinn

Har du egen adventskalender, eller lager din egen adventskalender? Da anbefaler vi å stikke ett MilionFlax-lodd i hver luke, sammen med mandariner, Twist og annet snop.

Vi har også kjempestore Flax kalenderdisplay like den store Flax Julekalenderen med en egen spalte for hver luke. Der kan man skyve inn et MillionFlax eller GriseFlax for hver  dag i advent.

Flax hele jula

MillionFlax koster 25.- og som du sikkert har skjønt, kan du vinne opp til en million kroner men også mange andre pengepremier. Fysiske MillionFlax-lodd og Kalender-display for MillionFlax får du hos din kommisjonær.

Vinnersannsynlighet toppremier:

  • MillionFlax 1:600.000.

  • GriseFlax (fysisk) 1: 343 750

  • GriseFlax (digitalt) 1: 333 333

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler