Den tidlige gullkampen

Molde innfridde, Rosenborg skuffet. Lørdag måler de to største gullfavorittene krefter med hverandre.

MER MOLDE-JUBEL? Fredrik Aursnes (t.v.), Martin Elllingsen, Mattias Moström, Erik Hestad, Kristoffer Haugen (delvis skjult) og resten av Molde-gjengen kunne juble etter den første serierunden. I den andre venter Rosenborg.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:19. juni 2020Endret:2. januar 2023

Ikke overraskende så var Molde og Rosenborg å finne øverst på de fleste tabelltips før denne sesongen. Det gjenspeilte seg også på Langoddsen, hvor Molde var den største favoritten før Rosenborg.

Også Arne Scheie holdt Molde som en knapp favoritt foran trønderne.

Lørdag 20.30: Molde - Rosenborg, direkte på TVNorge.

Spill på Langoddsen!

Uten James

Molde innfridde i serieåpningen borte mot rivalen Aalesund. Selv om tangotrøyene bøy opp til dans før hvilen, vant Molde med komfortable 4-1. Og de siste 20 minuttene var blåtrøyene en mann mindre.

Leke James fikk sitt andre gule da han taklet Simen Bolkan Nordli og Molde-spissen må derfor stå over den tidlige gullkampen.

Selv om toppspissen mangler er Molde favoritter. I skrivende stund står de til 2,20 på Langoddsen.

Spill her.

Hvem scoret runde 1s beste mål? Se målene og stem på Oddsens Facebook-side.

Skuffende åpning

Mens Molde allerede topper tabellen, gikk Rosenborg målløse av banen i åpningen mot Kristiansund. Hjemme på Lerkendal var Pål André Helland nærmest scoring, men heller ikke han fikk ballen over streken.

0-0 hjemme mot Kristiansund var ingen fornøyde med.

- Det blir en tøff kamp mot Molde, men jeg har en god følelse. Vi var veldig skuffet etter sist kamp, for det var en kamp vi forventet å vinne, sier Samuel Adegbenro til RBK.no.

Molde har vunnet de to foregående oppgjørene mot Rosenborg på Aker Stadion. 3-0 i fjor og 1-0 i 2018. Så skal det tillegges at Rosenborg har i likhet vunnet sine hjemmekamper mot Molde.

Full runde

Helgas Eliteserie-runde sparkes i gang med Mjøndalen - Sarpsborg 08. Rundens resterende seks kamper spilles søndag kveld.

Her er hele runden:

20.0618.00MjøndalenSarpsborg 08Eurosport Pluss 20.30MoldeRosenborgTVNorge21.0618.00SandefjordStartTVNorge  KristiansundAalesundEurosport Norge  Bodø/GlimtHaugesundEurosport Pluss  StrømsgodsetOddEurosport Pluss  VålerengaStabækEurpsport Pluss  BrannVikingEurosport Norge

Relaterte artikler