Derby med ny cupbombe?

Fra tøft til tøffere! Derby slo ut Manchester United på Old Trafford i forrige runde i ligacupen. Nå venter Chelsea på Stamford Bridge.

Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:25. oktober 2018Endret:2. januar 2023

Det er klart for 4. runde i ligacupen, og det er også åttedelsfinale. Denne uken skal med andre ord kvartfinalistene i turneringen som nå lyder navnet Carabao cup, utpekes.

Blir Derby County å finne der?

Straffespark-konkurranse

Da må laget fra nivå 2 i så fall gjenta - og antagelig - forsterke prestasjonen fra forrige runde. Da slo "The Rams" ut Manchester United på Old Trafford. Det måtte riktignok straffesparkkonkurranse til, men Derby var bare sekunder fra å vinne kampen i ordinær tid. Fellaini utlignet til 2-2 for United fem minutter på overtid.

Deretter vant Derby på straffer. Det spilles ikke ekstraomganger i denne cupen.

I 4. runde blir det ny bortekamp for Derby - og nå dreier det seg om Chelsea på Stamford Bridge. Som vanlig i ligacupen er spørsmålet om lagoppstilling sentralt. Selv om alle "vil" vinne, er det mange topplag som lar reservene få sjansen.

Derby stilte ganske A-preget på Old Trafford, men en god periode i Championship har ført laget oppover på tabellen. Kanskje vil manager Frank Lampard prioritere å gi noen spillere hvile for at de skal være klare til viktige kamper om seriepoeng i ukene som kommer?

Det samme spørsmålet gjelder for Chelsea.

For Derby-manager Frank Lampard blir det en retur til arenaen for han oppnådde legende-status som spiller etter over 400 kamper for klubben.

Hvem som spiller og hvordan det går mellom Chelsea og Derby ser du på Viasport 2 onsdag kl. 20.45. 

Her finner du alle resultater i ligacupen

Alle kampene på TV

Slik spilles 4. runde i ligacupen. Alle kampene vises på en av Viasats kanaler.

Tirsdag  Kl. 20.45Bournemouth - NorwichViasport 2 Burton - NottinghamViasport 3  Leicester - SouthamptonUtsatt   Onsdag  Kl. 20.45Arsenal - BlackpoolViasport 3 Chelsea - DerbyViasport 2 West Ham - TottenhamViasport 1Kl. 21.00Middlesbrough - Crystal PalaceViasport +    Torsdag  Kl. 20.45Manchester City - FulhamViasport 1

Spill på ligacupen på Langoddsen

Når kampene er i gang, kan du spille på dem på Liveoddsen

Relaterte artikler