Derfor bør Arsenal-fansen grue seg til Liverpool-møte

Anfield har vært en marerittbane for Arsenal de siste årene.

TOPPKAMP: De to eneste lagene med full pott etter to runder i Premier League, møtes den helga.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:21. august 2019Endret:2. januar 2023

Lørdag barker de to storklubbene sammen på Anfield. De to eneste lagene med full pott etter to kamper. For Arsenal-manager Unai Emery blir det hans andre tur til Anfield som leder for Arsenal.

Fjorårets oppgjør ble smertefull for spanjolen. Hele 5-1 vant Liverpool.

Frykter Liverpool

- Vi vil ikke spille mot Liverpool, noensinne. Vi foretrekker å ikke spille mot dem. Det er virkelig en utmattelse, sier Emery ifølge ABCnyheter.

Uttalelsen kom på en pressekonferanse tidligere denne uken. Og det er kanskje ikke så rart en Arsenal-manager gruer seg til Liverpool-kampene. Hans forgjenger Arsene Wenger hadde også store problemer med Liverpool de siste årene.

Hva tror du? Spill på kampen på Langoddsen!

Se bare her:

  • Arsenal står uten seier mot Liverpool på de åtte siste kampene (4-4-0)

  • De siste seks kampene på Anfield har endt uten borteseier (4-2-0)

  • Arsenals tre siste turer til Anfield har tilsammen gitt 12 baklengsmål og kun to framover.

Det er ikke bare Arsenal som har fått det tøft på Anfield de siste årene. Forrige sesong var Liverpool det eneste laget som ikke tapte hjemme. 17-2-0 endte hjemmestatistikken på.

To lag i form

Offensiven til Liverpool har ikke hvilt denne sesongen. De to ligakampene har gitt seks mål. Fire i hjemmepremieren mot Norwich og to sist mot Southampton.

Førstekeeper Alisson forlot serieåpningen med skade og inn kom nyervervelsen Adrian. Han har måtte se to baller passere i Premier League så langt.

Arsenal står også med full pott. Det ble en knepen 1-0-seier borte mot Newcastle i åpningskampen. Hjemme mot Burnley fulgte de opp med en 2-1-seier. Matchvinner i begge: Pierre-Emerick Aubameyang.

Runden tjuvstarter med Aston Villa - Everton fredag kveld før den avsluttes med to kamper søndag ettermiddag.

Hele runden:

Tid:HjemmelagBortelagFre 21.00Aston VillaEvertonLør 13.30NorwichChelseaLør 16.00BrightonSouthampton Man UtdCrystal Palace Sheffield UtdLeicester WatfordWest HamLør 18.30LiverpoolArsenalSøn 15.00BournemouthMan CitySøn 17.30TottenhamNewcastle WolverhamptonBurnley

Man Utd - Crystal Palace er 16-kampen som vises på TV 2 Sport 1/Premium.

Premier League på Langoddsen!

Relaterte artikler