selskapet

Derfor er Norsk Tipping med på NM-veka

I helga går startskuddet på en ny utgave NM-veka. Norsk Tipping er en stolt samarbeidspartner for arrangementet.

STOLT SAMARBEIDSPARTNER: Norsk Tipping er en stolt samarbeidspartner av NM-veka. Bildet er hentet fra NM-veka i Stavanger i 2018.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:25. juni 2020Endret:2. januar 2023

2020-utgaven går over en helg. Denne gangen er det Hamar/Stange og omegn som er arrangør.

Et mangfold av sporter står på programmet. Norsk Tipping har vært en samarbeidspartner siden oppstarten av NM-veka i 2018.

- Norsk Tipping ønsker gjennom NM-veka å vise bredden i norsk idrett. Det er viktig for oss å være en støttespiller for hele idretten, ikke bare de som høste flest internasjonale medaljer med tilhørende oppmerksomhet., sier eventansvarlig hos Norsk Tipping Bernt Plassgård.

En solid jobb er lagt ned fra arrangørene for å få NM-veka i stand.

- Lokale ildsjeler bidrar til konkurransearenaer og anlegg står klare til å ta imot de beste og kåre nye norgesmestere. Uten den vanlige dugnadsgjengen hadde det ikke blitt noe NM-veka.

Det ble ikke noen vinterutgave av NM-veka på grunn av pandemien. Derfor er det ekstra gledelig at man har fått til arrangement nå.

- I en spesiell tid er det ekstra hyggelig at vi klarte å få til en helg med idrett som vanligvis ikke får så mye oppmerksomhet. Spennet er stort - fra radiostyrt bil til maratonpadling. Det er stas å vise fram dette i vår egen region.

Hele NM-veka kan du følge på tv. NRK sender direkte i sju timer fra NM-veka lørdag. Sendingen starter 12.00. Søndag kan du også se NM-veka direkte da fra klokken 14.00.

Flere av helgens idretter tilbys også på Langoddsen.

Relaterte artikler