Derfor er VIF-derbyet helt spesielt for Kanari-Knudtzon

LSK-spiss Erling Knudtzon har tre eliteseriescoringer mot Vålerenga, men nå er det usikkert om han får muligheten til å score kanarifuglenes første mål på erkerivalens nye arena. 

Erling Knudtzon. Fredagspraten.
Norsk Tipping
Publisert:24. mai 2018Endret:2. januar 2023

I denne ukas fredagsprat møter vi Lillestrøm-spiller Erling Knudtzon. 29-åringen er svært spent foran bortemøtet med erkerival Vålerenga til helga. 

Knudtzon noterte seg for åtte scoringer i 2017-sesongen. Så langt i år har det blitt kun én scoring for spissen. Han kan ikke tenke seg noe bedre enn å bedre statistikken med å sette inn noen ekstra pinner borte mot erkerivalen Vålerenga til helga.

Kampen spilles lørdag kl. 17. Spill på VIF-LSK her.

LES OGSÅ: Deila på hellig grunn

- Dette blir Lillestrøms første kamp på nye Intility Arena. Det hadde vært gøy å bli den første Lillestrøm-spilleren som scorer der, sier Knudtzon til Norsk Tipping. 

Oslo-gutten, som har en fortid i Ullern og Lyn, sliter med en skade på baksiden av låret, men håper å rekke lørdagens kamp. Han har, etter tre scoringer mot hovedstadslaget, gode minner fra derbyene. 

- Et spesielt minne er fra kampen mot dem på Ullevål i 2011, da jeg løp over halve banen og scoret, sier han - og legger til:

- Det er ekstra deilig å score mot Vålerenga. 

Se hele intervjuet med Erling Knudtzon i videovinduet!

Relaterte artikler