flaxvinnerhistorie

- Det var én premie på 25 kroner...og så en stor...

- Jeg trodde det var en spøk, sier Vestfold-kvinnen etter at samboeren skrapte MillionFlax og sa det var en stor premie....

MillionFlax uke 33-35Jon Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:10. september 2019Endret:2. januar 2023

Samboerparet fra Vestfold hadde samlet opp noen Flax-lodd med småpremier som de endelig bestemte seg for å "veksle inn" i nye lodd.

- Vi fikk seks lodd, tror jeg, og jeg sa at han kunne skrape dem for jeg måtte på toalettet. Så kom jeg tilbake og spurte åssen det hadde gått med lodda, forteller kvinnen.

Jo samboeren hadde skrapet:

"Det var én på 25 kroner.....Og én stor"

"Men du må ha tre."

"Det er akkurat det det er!"

- Jeg trodde han tulla, men det var faktisk tre ganger "1 000 000" på loddet. Helt utrolig, sier kvinnen, som ønsker å være anonym.

Vinnerloddet ble oppbevart på en sikker plass i helga, før det ble hevet mandag. Nå er én million kroner på vei.

Vi gratulerer!

Vinnerloddet ble kjøpt hos Narvesen på sykehuset i Tønsberg.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler