nabolaget

Dette brukes Nabolaget-millionene først på

Har du tenkt på hva du ville brukt 1 million kroner på, dersom du vant hovedpremien i Nabolaget fredag kveld?

KLARE PREMIEPLANER: Fredag ringer vi til nok en Nabolaget-millionær som vinner ukens hovedpremie på 1 million kroner. Kanskje har fredagens millionvinner premieplanene klare?Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:17. mai 2023

En ny uke og en ny fredag, betyr ny hovedtrekning i Nabolaget. Nok en gang trekkes det ut fem heldige nabolag rundt om i landet hvor én spiller sikrer seg en hovedpremie på 100 000 kroner. I det sjette nabolaget trekkes det fem vinnere av 100 000 kroner – og én heldig spiller som sikrer seg 1 million kroner. 

Ikke nok med det: de nærmeste spillende naboene til disse toppremievinnerne får også premier. Alt fra 10 000 kroner til en femtilapp deles ut basert på hvor de bor i forhold til sin hovedvinner.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Noen Nabolaget-spillere har hatt premieplanene klare i flere år før de faktisk vinner. Andre hadde ikke troa på at akkurat dem skulle være så heldige, og kommer derfor ikke helt på hva de egentlig drømmer om. Vi har spurt over 50 Nabolaget-millionærer hva som ble deres første kjøp etter at premiepengene kom inn på konto.

Airfryer, nytt gulv, varmepumpe og gjeld

Noen Nabolaget-spillere har hatt premieplanene klare i flere år før de faktisk vinner. Andre hadde ikke troa på at akkurat dem skulle være så heldige, og kommer derfor ikke helt på hva de egentlig drømmer om.

Vi har spurt over 50 Nabolaget-millionærer hva som ble deres første kjøp etter at premiepengene kom inn på konto:

«Klister pine ny bil for første gang i mitt liv»

«Ny gassgrill og elsykkel»

«Ny varmepumpe»

«Gjeld»

«Kjøpte meg en klokke jeg hadde ønsket meg i lang tid»

«En gullring»

«Kjøpte Airfryer, toastjern og brusmaskin»

«Betalte ned lånet på campingvogna»

«Egenkapital på leilighet»

«Nytt gulv i huset»

«Bilhenger»

«Ny iPad»

«Campingvogn»

«Ny telefon»

«En vekse»

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nabolaget kort fortalt

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

  • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens deres fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver.

  • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.

  • Det er avstanden til hovedvinneren i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner – jo nærmere du bor hovedvinneren, jo større premie.

Neste premiedryss i Nabolaget skjer fredag 19. mai.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler