Disse ble Flax-millionærer i sommer: - Fantastisk opplevelse

Disse ble Flax-millionærer i sommer: - Fantastisk opplevelse

MILLIONFERIE: Norgesferien ble helt spesiell for MillionFlax-vinneren.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Disse ble Flax-millionærer i sommer: - Fantastisk opplevelse

Tenk deg å skrape fram 1 million kroner mens du er på ferie - med hele familien rundt deg. Les hvordan noen av sommerens Flax-vinnere reagerte.

For de aller fleste har sommerferien blitt tilbrakt innenfor landets grenser. Dermed har mange også beholdt tradisjonen med å skrape Flax-lodd gjennom sommeren. Slik som en kar fra Viken.

- Vi i familien har hatt en tradisjon i flere år, der vi kjøper noen Flax-lodd og skraper sammen hver lørdag. Det gjorde vi også i ferien, sier han. 

Skrap Flax her

- Må synke inn

Mannen i 70-åra fra Viken var på ferie i Nord-Norge tidligere i sommer, og det var her at han og resten av familiemedlemmene fikk en litt spesiell lørdag. På ett av loddene skjulte toppremien seg: 1 million kroner.

- Hele familien satt sammen og skrapte, men det kom liksom så plutselig på oss. Det tok litt tid å la det synke inn, så der og da ble det ingen feiring.

Han legger imidlertid til: 

- Men det er jo en fantastisk opplevelse å vinne 1 million kroner. Nå skal nok barn og barnebarn få glede av dette, sier han. 

Vinneroddet ble kjøpt hos Joker Straumsjøen

Ny bil

Stor jubel ble det for en kvinne fra Vestfold og Telemark litt senere i juli. Hun var ikke på ferie - men satt hjemme ved kjøkkenbordet og skrapte - da 1 million kroner lyste opp tre ganger.

- Det var utrolig moro, og det har nesten ikke gått opp for meg ennå. Jeg tror forresten mannen min fikk større sjokk enn, sier kvinnen i 70-åra. 

På spørsmål om hva pengene skal brukes til, kommer svaret fort:

- Jeg skal bytte bil nå i høst, så dette passet veldig bra! Nå skal jeg kjøpe en solid bil som tar seg fram på dårlige veier, sier hun. 

Vinnerloddet ble kjøpt hos Narvesen Tuvensenteret. 

Skrap Flax her

Alt står på konto

En kar fra Viken var ekstra heldig i slutten av juli. Da smalt en million kroner inn på kontoen etter et svært heldig Flaxloddkjøp. MillionFlax-loddet ga maks uttelling og en ny Flax-millionær. 

- Dette var utrolig gøy, altså. Jeg har ikke tenkt så mye på hva jeg skal gjøre med premien ennå. Jeg kan bare si deg at den står trygt på kontoen, og det har den gjort siden jeg vant, sier den blide mannen fra Viken. 

- Jeg synes dette var moro ogdu må bare ringe igjen, for jeg håper selvfølgelig at jeg har igjen litt vinnerlykke, sier den blide mannen som ønsker å være anonym. 

Vinnerloddet ble kjøpt hos Coop Obs, Bodø. 

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408
  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45
  • Antall millionærer i 2019: 45
  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)