lotto

Tre Supertrekning-millionærer tar ikke telefonen

Lørdagens Supertrekning resulterte i 44 ferske Lotto-millionærer. Tre av dem fortsatt ikke svart på Telefonen fra Hamar.

UBESVARTE ANROP: Norsk Tippings vinnerteam har ikke fått svar hos alle Supertrekning-millionærene, men vil forsøke igjen søndag.Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadForfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:30. mars 2024Endret:2. april 2024

Lørdag 30. mars var datoen for årets første Supertrekning, der vi fikk 44 heldige nordmenn fikk tittelen «Lotto-millionær» etter å ha vunnet 1 million kroner.

I tillegg var det en andelsbank blant million-vinnerne, der det ble til sammen ti vinnere av 100 000 kroner.

Her kan du lese om hvordan vinnerne opplevde å få Telefonen fra Hamar

Lørdag kveld fikk samtlige vinnere oppringning fra Telefonen fra Hamar, der det ble herlige samtaler, gledestårer og jubel med glade – og til dels sjokkerte – vinnere. 11 personer tok ikke telefonen lørdag. Foreløpig er det tre vi ikke har fått tak i.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Dette er vinnerne som ikke har tatt telefonen:

  • Mann fra Arendal

  • Mann fra Hamar

  • Mann fra Randaberg

Artikkelen oppdateres.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Derfor ønsker vi å komme i kontakt med vinnerne

Grunnen til at vi ønsker å snakke med vinnerne er at vi vil sørge for at de er klare over premien, dele våre gratulasjoner, samt få delt nødvendig praktisk info vedrørende konto og utbetaling av premien.

I tilfeller med større premier tilbyr vi også økonomisk og juridisk veiledning via vår samarbeidspartner på området, Advokatfirmaet Dehn.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler