selskapet

DNT og Norsk Tipping fortsetter det gode samarbeidet

Norsk Tipping jobber hver dag for å oppfylle små og store drømmer, sammen med DNTs skal vi fortsette å oppfylle turdrømmer.

FORTSETTER SAMARBEIDET: F.v. Adm. direktør Norsk Tipping Åsne Havnelid, generalsekretær DNT Dag Terje Klarp Solvang og daglig leder HHT Margrete Ruud Skjeseth.
Norsk Tipping
Publisert:10. mai 2022Endret:3. januar 2023

Vi forlenger det gode samarbeidet med DNT. Med et godt felles verdigrunnlag som bærebjelke i samarbeidet gleder vi oss til fortsettelsen. Sammen skal vi oppfylle folks drømmer om den gode turen. 

- Vi er veldig glade for å kunne videreføre vårt gode og nære samarbeid med Norsk Tipping. Støtten fra Norsk Tipping er vesentlig for å sikre vårt aller viktigste formål: Å legge til rette for enkel ferdsel i naturen og skape gode natur- og turopplevelser. Bidragene fra Norsk Tipping er viktig både for å utvikle frivilligheten og for at vi kan ta vare på hyttene og rutene våre, sier Dag TerjeKlarpSolvang, generalsekretær i DNT. 

- Det er en glede å forlengedet godesamarbeidet med DNT.Vårt felles verdigrunnlag giret godt utgangspunkt forsamarbeidetfremover, forteller administrerende direktør i Norsk Tipping, Åsne Havnelid. 

Norsk Tipping bidrar blant annet inn påDNTsfrivillighetsprosjektog er spente på å se resultatene. Sammen arrangerer vi årlig fotokonkurranser og harmottatt mange magiske vinnerbilder.Dette gleder vi oss til å gjøre mer av. 

Norsk Tipping forlenger også samarbeidet med Hamar- og Hedemarken Turistforening (HHT), for å sikre viktigheten av å være tilstede i lokalmiljøet og bidra inn i det gode arbeidet som HHT gjør for Hamar og omegn.

 

 


 

 

Relaterte artikler