I kveld kan Frisk Asker bli norgesmester

Ikke siden 2002 har Frisk Asker blitt norgesmester. I kveld kan de løfte "bøtta" hjemme i Askerhallen.

Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:8. april 2019Endret:2. januar 2023

3-2 leder Asker-laget i kamper. Matchpucken skaffet de seg etter en dramatisk seier på Hamar lørdag.

Det er gått 17 år siden Asker-laget sist ble norgesmester. I Asker forbereder seg nå på gullfest - selv om gullet fortsatt kan glippe.

Anders Bastiansen var med på finaleseieren mot nettopp Storhamar for 17 år siden. Nå kan han ta sin andre bøtte med Frisk.

Hvem vinner mandagens finale? Spill på Langoddsen!

Slik har finaleserien vært

Storhamar åpnet finaleserien mot Frisk med en solid 5-1-seier fredag. Søndag kveld fikk Frisk sin revansje med en 4-2-seier i et fullsatt Askerhallen.

Så overrasket tigrene fra Asker og tok en sterk 1-0-seier i CC Amfi. Torsdag kveld var det Storhamars tur til å slå tilbake og vant igjen 5-1.

Lørdag ble det svært dramatisk i CC Amfi. Det sto 2-2 etter etter 60 spilte minutter. I Sudden Death kom dramatikken. Robin Dahlstrøm trodde han hadde sendt Storhamar til himmels, men dommerne tok en tur i sekretariatet for å se scoringen på video.

Etter over 12 minutter betenkningstid annullerte de scoringen til hjemmelagets avgjørende scoring. Kampen ble i stedet satt i gang igjen.

Kyle Bonis ble matchvinner med sin scoring.