keno

Rett før leggetid så mannen han hadde vunnet 2 mill. i Keno

Klokken hadde rukket å bli elleve på kvelden før han oppdaget han at han var blitt Keno-millionær: – Slett ikke dårlige nyheter å få så sent, sier en fornøyd drammenser.

MILLIONÆR: En heldig Keno-spiller kan gå våren blidt i møte med 2 millioner kroner i premie.Foto: Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:4. april 2022Endret:3. januar 2023

Det var en blid vinner som plukket opp mobilen da Norsk Tipping ringte.

– Ja, hei, du er kommet til den nye millionæren, åpnes det fornøyd fra andre enden.

Først klokken 23 søndag kveld ble han klar over at han i løpet av dagen var blitt Keno-millionær: 2 millioner kroner var nå på vei inn på konto.

– Det var absolutt en hyggelig overraskelse. Jeg vant faktisk 50 000 kroner for noen uker tilbake, og hadde vel på det meste forventet å vinne noe lignende denne gangen. Det spørs om det er på tide å gi seg nå, funderer vinneren noe spøkefullt: 

– Flaksen varer nok ikke evig.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vil pusse opp huset

Den heldige vinneren hadde allerede noen planer klare for premien.

– Jeg tror mye vil gå til oppussing. Kanskje kan jeg hyre inn noen andre til å gjøre jobben for en gangs skyld, vanligvis skal jeg helst ordne alt selv. Vi har vurdert å selge stedet, men med litt oppgraderingen kan vi nok heller bo her litt lengre, forteller han.

Han avslutter:

– Og så får nok barna litt.

Norsk Tipping gratulerer!

Dette er Keno

Keno har trekning hver dag og du kan levere frem til kl. 20.00 hver kveld og en halvtime etter leveringsfristen kan du få vite om du har vunnet. 

Keno har faste odds - der det trekkes 20 hovedtall av totalt 70 mulige. Du kan spille på fra 2 til 10 tall  og rekkeprisen setter du selv.  Hver premie har en fast odds, slik at premien blir rekkepris ganget med odds. 

Vinnersjanse Keno

Det trekkes totalt 20 tall av 70 mulige i hver Keno-trekning. For å vinne førstepremie må du spille på Keno-nivå 10 og få 10 rette. Sannsynligheten for det er 1:2 147 181. Det er med andre ord drøyt 2,14 millioner mulige kombinasjoner av 10 rette på Keno-nivå 10. Det er totalt 9 Keno-nivåer, og det er egne vinnersjanse på hvert nivå.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 2 717 567

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 6

  • Antall millionærer i 2023: 8

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 5 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler