flaxvinnerhistorie

Dritflaks med MillionFlax

En kvinne fra Dokka skrapte frem 1 million kroner onsdag kveld.

FLAX: Kvinne vant 1 million kroner på MillionFlax.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:5. april 2019Endret:17. november 2023

- Det var en euforisk opplevelse. Jeg har ikke opplevd makan. Dette kaller jeg dritflaks, sier kvinnen, som vant på MillionFlax.

Onsdag kveld hadde samboeren til kvinnen kjøpt MillionFlax til hele familien. Da kvinnen innså at hun hadde fått tre like million-symboler, ble det full jubel i stua på Dokka.

- Familien skal naturlig nok få en del av premien, men vi har blitt enige om å koste på oss et nytt kjøkken og ny skigard på hytta, sier kvinnen som ønsker å være anonym.

MillionFlaxloddet ble kjøpt hos Mix sentrum Tips.

Vi gratulerer!

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1:600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler