flax

Du kan vinne 20 000 - i måneden i 20 år med Flax For Livet

Er Flax For Livet den premien alle egentlig ønsker seg? 20 000 kroner inn på kontoen, hver måned, i tjue år. Hva synes du? 

FLAX: Du kan ha så innmari flaks hver måned i tjue år, med Flax For Livet.Norsk TippingTrine Hisdal
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:19. september 2019Endret:2. januar 2023

Bare kjenn på den vinnerfølelsen. Hva om du nå visste at du hver måned kommer det 20 000 skattefrie kroner som legger seg på toppen av lønna.Hver eneste måned i 20 år, fikk du 20 000 kroner ekstra å rutte med. 

Uante muligheter

Det er selvfølgelig fristende å begynne å snakke om alt man kan kjøpe hvis man vinner i Flax For Livet. Steder man kan reise til, alle mulighetene som åpner seg, og at man slipper å ta hull på bufferkontoen for å kjøpe ny vaskemaskin og alt annet man trenger.

Du kjenner dine drømmer best, og de håper vi at du får oppfylt. Det mange av våre vinnere nevner som det største godet med å vinne i Flax For Livet er at du får muligheten til å gjøre disse tingene vi nevner, uten å gå på sparebluss.

Skrap Flax For Livet her! 

Hold drømmer levende med Flax For Livet

Et Flax For Livet-lodd koster 50 kroner. Vinner du, kan livet ditt kan bli ganske annerledes med 20 000 kroner i måneden inn på kontoen de neste tyve årene, og Premien blir indeksjustert.  Du kan også vinne mange andre pengepremier med Flax For Livet. 

Hva hadde du gjort om du vant Flax for Livet? Skrap Flax For Livet her! 

NB! Du får også Flax For Livet hos Norsk Tippings kommisjonærer som fysisk Flax-lodd. 


(Vinnersannsynlighet Flax For Livet 1: 1.200.000)Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler