vikinglotto

Dyr strøm? Onsdag kan du vinne 1,7 millioner vedsekker

Strømmen har ikke vært så dyr som nå på syv år, men vinner du i Vikinglotto onsdag, kan du sette varmpepumpa på fullt i 1,3 millioner døgn.

BRRR: Ønsker du deg til en sydhavsøy, akkurat som vår frosne lumber-hipster? Vinner du i Vikinglotto kan du til og med kjøpe deg en sydhavsøy. Potten denne uke er på 158 millioner kroner.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:18. februar 2019Endret:2. januar 2023

Strømprisene har ikke vært så høye som nå på syv år, slik at mange har trengt å fyre annerledes i vinter. Siste kvartal er det en snittpris på 123,4 øre per kilowatt-time for norske husholdninger, inkludert kraft, nettleie og avgifter. (kilde: SSB) 

Leverandører utsolgt for ved

- Vi er utsolgt for en del lengder, kaminved men har noe standardved igjen. Så vidt jeg vet er vi de blant de siste av de store aktørene som fortsatt har ved. Det har vær mer pågang i år enn på lenge da det har vært forholdsvis kjølig, og strømprisene er høye, sier Åsmund Andersen daglig leder i Oslo Vedhandel

En vedsekk på 60 liter med blandingsved koster 90 kroner, så er du alene om å ha 6+1 rette i Vikinglotto på onsdag, vinner du 158 millioner, og kan vinne 1,7 millioner vedsekker. Da kan du fyre en stund. 

158 sprakende millioner

Vikinglotto er spillet hvor du kan vinne stort og få en god og varm følelse av spenning. Vikinglotto er faktisk så spennende at du får en god grunnvarme bare ved å følge med på trekningen!
  
Med onsdagens toppgevinst og dagens strømpris kan du fyre med fire panelovner `a 1000W eller en gjennomsnittlig varmpeumpe på full gass i ca. 1,3 millioner døgn. Eller du kan flytte til en sydhavsøy. Du kan jo kjøpe en sydhavsøy for den del. Du har millioner av muligheter. 

Fyr opp med litt god stemning - spill Vikinglotto her 

Heit andrepremie

NB! Potten er som nevnt ca. 158 millioner kroner, men andrepremiepotten var det heller ingen som vant sist onsdag. Dermed er den også på ca. 12 millioner kroner. Det blir litt varme av det også.

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.)


Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler