Få med deg et av årets største mesterskap i CS:GO

Fredag starter den 14. utgaven av Intel Extreme Masters. Dette er en av årets største begivenheter i e-sportsverden med ca. 4,7 millioner i premiepotten. 

Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:24. februar 2020Endret:2. januar 2023

Årets vertsby for IEM er Katowice, Polen. Her møtes de aller beste CS:GO lagene i verden foran 11 500 elleville fans, for å måle ferdigheter og finne ut hvem som vinner pokalen og tar med seg en klekkelig pengepremie.

Representerer Norge

Blant spillerne finner vi norske Håvard «rain» Nygaard som spiller for FaZe Clan og er ett av 16 lag som har kvalifisert seg til turneringen.

For å kvalifisere seg til sluttspillet må lagene først konkurrere i gruppespillet. De første kampene i gruppespillet starter allerede mandag klokken 12.00. FaZe Clan møter Natus Vincere til sin første kamp mandag klokken 15.35.

Norsk Tipping har odds på alle kampene i gruppespillet og finalerundene. Spill på Langoddsen her.

Kampene sendes på norsk TV

TV2s e-sportpanel er i Katowice og dekker sluttspillet gjennom helgen. Er du en ivrig tilhenger av CS:GO eller bare nysgjerrig på hva er, bør du få med deg semifinalen på lørdag 29. februar klokken 18.15 og finalen, søndag 1.mars fra klokken 16.30.

Det blir garantert en begivenhetsrik uke for Counter-Strike-fans med mange kamper. Alle lagene er i verdenstoppen, så her kan det være små marginer som skiller et tap fra en seier. Vi ønsker FaZe Clan og "rain" lykke til og ser fram til en spennende finale på søndag. 

Spill på Langoddsen her.

Relaterte artikler