E-sport: Nå braker det løs i Telialigaen

Norges største E-Sportliga, Telialigaen, braker løs da første runde i League of Legends spilles på søndag. Dette markerer startskuddet for en spennende høstsesong for både spillere og fans.

Foto: Gamer.noGamer.noSindre Stien
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:23. august 2019Endret:2. januar 2023

Telialigaen består av fem spill, Counter Strike: Global Offencive, League of Legends, Heartstone, Rocket League og Playerunkown’s Battlegrounds og holder ukentlige kamper i månedene mot jul med sluttspill i November.

Etter at League of Legends har startet ballet på søndag, blir det seriestart for CS:GO på mandag og Rocket League på onsdag. 

Mange spillere påmeldt

Til sammen har over 4.000 spillere har meldt seg på årets seriespill. Også premiepotten har økt siden sist sesong, og er nå på 370.000 kroner samlet. Dette gjør årets liga større enn noen gang og legger opp til en svært spennende sesong.

Serien er delt opp i divisjoner, der første divisjon kjemper om pengepremier og de lavere divisjonene kjemper om opprykk. Norsk Tipping vil for første gang tilby odds på alle kampene som spilles i førstedivisjon i de tre største ligaene; CS:GO, League of Legends og Rocket League. 

Hektisk før seriestart

Det jobbes fortsatt med laginndeling, og kampoppsett er derfor ikke helt klart. Dette gjør at oddsen på de første kampene først er tilgjengelig på søndag. 

Ønsker du å følge kampene vil de sendes på Twitch via Gamer.no sine kanaler.

Vi ønsker alle lag og spillere lykke til med høstens seriespill!

Relaterte artikler